2777
2789
عنوان

دعای پاکسازی از انرژیهای منفی...

4438 بازدید | 2 پست

[Forwarded from عسل خوشرو ی مطلق]

💫♥️💫♥️💫♥️💫♥️💫♥️💫♥️💫♥️💫

💫🌛ای خالق هستی 💫🌜

اگر من ، خانواده ام و نیاکانم

دوستانم، خانواده و نیاکانشان

با افکار گفتار و رفتار و اعمال خود

.

از روز ازل تا به امروز

مرتکب خطایی شده ایم!

و آگاهانه یا نا آگاهانه،

خواسته یا ناخواسته،

در روح و شعور بی نقص و بی نهایتی که به ما عنایت کردی،

خاطره ی اشتباهی در شعور هستی ثبت کرده ایم:

متاسفم،

لطفاً مرا ببخش،

دوستت دارم

سپاسگزارم

💫♥️💫♥️💫♥️💫♥️💫♥️💫♥️💫♥️💫

🌟ای جان جانان

🌟ای نور تابان

🌟ای خرد بی پایان

بررسی اش کن و به یاری عشق الهیت به طور کامل حلش کن♥️💧

این کار را در همه ی 💧نسل ها و در همه 💧زمان ها و 💧تا ابدیت انجام بده♥️💧

و همه ی مسائل مربوط به آنها را شفا بده♥️💧

انجام این کار را مطابق خواست  الهي ات درخواست می کنم تا در زمان حال قرار بگیرم♥️💧

الهی ظرف وجودمان را با نور و حقیقت و آگاهی پرکن ♥️💧

مرا برای درک اشتباهی که داشتم ببخش ♥️💧

همه ی آنسان ها ، مكان ها، شرایط و وقایعی که در این ناهماهنگی و احساسات و افکار نقش داشتند را ببخش ♥️

💫♥️💫♥️💫♥️💫❤️💫♥️💫♥️

این دعا برای پاکسازی خودمون و خانوادمون و اطرافیانمون از انرژیهای منفی به کار میره  ومیتونه در رفع گرفتاریهای بزرگ درمان کننده باشه.
اما توقع نداشته باشید این دعا شفای مطلق باشه.
اگر دل شکستید باید جبران کنید.
اگر حق الناس گردنتونه باید جبران کنید.
اگر ظلم کردین باید جبران کنید.
99درصد گرفتاریهای ما ناشی از اعمال خودمونه یک درصد از نیاکان و...
دنیا گرده فراموش نکنید هرعملی به خودتون برمیگرده.
ازخیروشر انچه بکاری برداشت میکنی.
ما آدمها همه سلولهای یک پیکریم هرچند درظاهر مجزا هستیم اما عمل هرکدام از ما روی تمام سلولهای دیگه از خیرو شر اثر میزاره. این یک واقعیته چه قبول داشته باشید چه نداشته باشید. حتی اشک و گریه و ظلمی که به یک بچه اونور دنیا میشه روی زندگی تمام ما اثر میزاره همینجور خیری که به کسی میرسه دلی که شاد میشه خیرش روی زندگی تمام ما انسانها اثر میزاره. زندگی تک تک ما به هم مربوطه و هر عمل ما روی کل کائنات و هستی اثر میزاره. فلسفه امر به معروف و نهی از منکر که انقدر دین سفارش شده فکر نکنید برای این بوده که به ما فقط بگن این بده این خوبه دقیقا بخاطر تاثیریه که اعمال ما روی زندگی هم میزاره برای همینه که وقتی ترک میشه عذاب بیاد خوب و بد با هم میسوزن. یک سلول تو بدن ما حالش بد بشه این حال بدو کم کم به همه سلولها منتقل میکنه و فرد احساس بیماری میکنه . ما انسانها همه به هم کاملا از بعد روحی و کالبد انرژی به هم وصلیم و هر بیماری که ایجادبشه ابتدا در کالبد انرِژیمون و چاکراهامون ایجاد میشه بعد در بعد جسمانی نمایان میشه برای همین درقبال هم مسوولیم و نمیتونیم نسبت به بقیه بی تفاوت باشیم. سلامت هرسلول به اندازه حفظ سلامت همه سلولها مهمه. وتک تک ما به اندازه همه انسانهای روی زمین اهمیت داریم.
خدا رحمت کنه این شاعر گرانقدرو که با درک و اعتقادی عمیق این شعرو سروده درغیر اینصورت یقین داشته باشید این چنین ماندگارو معروف نمیشد ای بیت که امروز میبینیم برسر در سازمان ملل حک شده.
بنی ادم اعضای یکدیگرند     که در آفرینش زیک گوهرند
چو عضوی بدرد اوردروزگار      دگر عضوها را نماند قرار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان