2777
2789

من و چند نفر دیگه تجربه داریم...

لطفا سوره عصر رو بخونید برای نی نی تو دلتون خیلی صبور و آروم میشه.بچه اولم خیلی اذیتم کرد برای دومی از یه جایی شنیدم خوندم واقعاااا تاثیر داشت قربونش برم خیلی خوب بود.ب زنداییم هم گفتم اونم گفت خیلی بچه اش صبوره نسبت به بچه های دیگه اش...

شما هم بخونید و ه شکمتون دیت بکشید خیلی موثره...برای منم دوست داشتید دعا کنید...

فدای تک تک مامانهای گل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از راهنماییت... حتما اینکارو انجام میدم..🌷🌷

عزیز دل مادر..😔😔😔بهشت را از خدا برای تو طلب کرده بودم که روی زمین بیاورد... ولی تو آنقدر سخاوتمند بودی که قبل از تولد به دنیا به بهشت رفتی تا مرا به بهشت بکشانی..😢😢😢بی تو سخت است ...بی تو نفسم تنگ است...من را ببخش پسر مهربانم...😢😢😢دنیا برای تو و روح بزرگ تو کوچک بود..😔😔😔 روز شمار تولد تو در ۱۵ هفته و ۵ روز مانده به تولد؛برای همیشه در قلب و روح من ثابت ماند...عشقم ...ترا به بهتر از مادر سپردم😢😢😢😔😔😔😔😔😔