dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 عنوان من همونم ک گفتم سونو رفتم نشون نداد 123 بازدید | 5 پست رفتم دیروز سونو بارداری نشون نداد گفت زوده گفت برو بتا بده..رفتم بتا دادم امروز الان ز زدم پرسیدم ک چیشد گفتن بتا۷۹ ...اخرین پری من ۲۱تیر تموم شد...اقدامم چهار مرداد.غروب باید برم جوابو بگیرم ..باردارم دیگه بچه هااااا؟؟؟؟.بعضی ها میگن بتا بالا دختره یعنی مال من چیه؟؟ خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏 1398/05/27 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مليح_بانو عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 5925 انشااله كه بارداريصبر كن مطمئن شي وقت واسه فكر كردن به جنسيت زياده خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
آلوچه00 عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 3999 هرچی خدا بخاد فقط سالمانشاا...بسلامتی بارداریتو بگذرونی عزیزم😊
dokhtarsahra مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 2512 انشااله كه بارداري صبر كن مطمئن شي وقت واسه فكر كردن به جنسيت زياده الان بتام نشون داده یعنی احتمال داره نباشم خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
مليح_بانو عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 5925 الان بتام نشون داده یعنی احتمال داره نباشم با اين بتا بارداري اما بستگي به آزمايشگاه داره بيشتريا ٥٠ به بالا روي ميگن بارداري ولي بازم چند روز ديگه تكرار كن مطمئن باشي خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘