2777
2789
عنوان

به قاضی چی گفتید حکم طلاق داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 55487 بازدید | 131 پست
وااای من یه بار گذرم افتاد دادسرااا یه دختره از اتاق قضاوت اومد بیرووون باباش گفت چی شد دختره گریه ک ...

بله دیگه همینههههه چون حق طلاق همیشه با مرداس🥺✌🏾

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما وکیل بگیر مهریه و نفقه چی شده بچه داری

نه خداروشکر بچه ندارم چون تا چندسال نمیخواستم

مهریه که گذاشتم اجرا فعلا مراحل ثبت داره طی میشه

نفقه هم هنوز دادگاهش‌ تشکیل نشده

انجام ترجمه در اسرع وقت،پاورپوینت و... با قیمت مناسب
وااای من یه بار گذرم افتاد دادسرااا یه دختره از اتاق قضاوت اومد بیرووون باباش گفت چی شد دختره گریه ک ...

ب قاضی چ اخه من نمیفهمم طلاق بده بره دیگ باید فضولی کنه حتما خیلیا واقعا سازش واسشون دشواره

از خداشه ولی بی مهریه از عید میگه مهریتو ببخش تا طلاق بدم نبخشی‌ میام میگم زن و‌زندگیمو دوست دارم

واای نبخشیااا ببین مهریتو لحظه آخر ببخش بگو‌اول طلاق بعد مهریه اشتباه منو نکنی واسه حق طلاق مهرو ببخشی حق ب درد لای جرز نمیخوره

اگ توافقی نباشه خیلی طول میکشه یکی از دوستای من ۳سال رفتو اومد تا جداشد

خب اره میدونم طولانی میشه ولی من قصدم این نیست که طلاق بگیرم پس فرداش خاستگار راه بدم

ولی بخاطر طولانی بودن مسیرم حاضر نیستم که تا اخر عمر ی مرد عوضی رو تحمل کنم

حق طلاق داشته باشي كه ميشه وكالت تام 

عزیزم بخداااا وکالت تام دارم دروغ نمیگم خداشاهده اصن یه قدمی طلاق بودم اومد اونجا گریه کرد ناله نفرین مرد قاضیو ک حکم مرگه منو داری صادر میکنی قاضیم حکم داوری داد گف سازش کنین فک کن ۵تومن پول وکیل دادم حالا باید برم ازاول. دادخواست بدمو...

خب اره میدونم طولانی میشه ولی من قصدم این نیست که طلاق بگیرم پس فرداش خاستگار راه بدم ولی بخاطر طول ...

خوب میکنی امیدوارم هرچی خیرو صلاح خداس همون برات اتفاق بیوفته عزیزم

اینجا ایران است حق همیشه با مرداس..باورت نمیشه من حق طلاق دارم بهترین وکیلو گرفتم قاضی داشت حکم مینو ...

عزیزم وقتی حق طلاق با مرد باشه اما زن طلاق نخواد و مرد هم طلاق بخواد البته نه سفت و سخت اما گفتاری مرد بگه طلاق و تمومه بازم قاضی میتونه بگه برید سازش کنید؟

یادمه بچه بودم همسایه مون خواستن طلاق بگیرن سه ماه گفتن اجباری باید با هم زندگی کنید رجوع کنید بلکه درست بشه 

کسی اطلاعی داره چه وقت میشه رجوع کرد ؟هنوز هم این قانون هست

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
پس فلا فکر طلاق نباشد نهایت با کلی دوندگی دوسه سال دیگه بتونی جداشی 

دو سه سال دیگه بهتره تا ده سال دیگه