2777
2789
عنوان

به قاضی چی گفتید حکم طلاق داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 55487 بازدید | 131 پست
دلیل اصلی طلاقت چیه؟ شوهرت نمیاد توافق کنه؟

از خداشه ولی بی مهریه

از عید میگه مهریتو ببخش تا طلاق بدم نبخشی‌ میام میگم زن و‌زندگیمو دوست دارم

انجام ترجمه در اسرع وقت،پاورپوینت و... با قیمت مناسب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا ایران است حق همیشه با مرداس..باورت نمیشه من حق طلاق دارم بهترین وکیلو گرفتم قاضی داشت حکم مینو ...

دقیقا مطمئنم شوهر منم خودشو میزنه گریه زاری

راه داره باید قاضی متوجه بشه فقط که سازش نداری وگرنه نمیتونن کسی رو به زور وادار به ادامه زندگی بکنن

دقیقا ب زور وادار ب ادامه زندگی میکنن

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
از خداشه ولی بی مهریه از عید میگه مهریتو ببخش تا طلاق بدم نبخشی‌ میام میگم زن و‌زندگیمو دوست دارم

نبخش اون پشتوانه زنه تو این مملکت ک همه حقا بامرداس انقد برو بیا بلاخره میده چقد میخاد مقاومت کنه

وااای من یه بار گذرم افتاد دادسرااا یه دختره از اتاق قضاوت اومد بیرووون باباش گفت چی شد دختره گریه کرد سرشو گذاشت رو شونه باباش گفت قاضی میگه سازش کنید انقدر حالم بد شد 😢😭😭😭 

آخه مگه زوریه

اگ شوهرت راضی نیست و دلیل محکمی نداری حکم نمیده..کسایی ک دیدی طلاق میگیرن مرد راضی هست وگرنه طلاق نم ...

بالاخره تا چندوقت میخوان فیلم بازی کنن؟بار اول دوم رای به سازش میشه وقتی میبینن سازش نمیشه جکم طلاق میدن

ولی میخوام بدونم تو جواب مردای دروغگو تو دادگاه باید چی گفت که قاضی بفهمه طرف فیلم داره بازی میکنه

اینجا ایران است حق همیشه با مرداس..باورت نمیشه من حق طلاق دارم بهترین وکیلو گرفتم قاضی داشت حکم مینو ...

میشه بگی بعدش چی شد عزیزم؟ زندگی کردین؟ یا بعدش طلاق  گرفتین

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤

الان باهاش زندگی میکنی

اخلاقش درست شد

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊