2777
2789
عنوان

به قاضی چی گفتید حکم طلاق داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 55479 بازدید | 131 پست
میشه بگی بعدش چی شد عزیزم؟ زندگی کردین؟ یا بعدش طلاق  گرفتین

بعدش ک هنو نرسیده من خودمو جداشده میدونم ۵ماهه جدا زندگی میکنم ولی خب هنو ثبت قانونی نشده ینی با وجود وکالت هیچی ب هیچی تا دوباره دادخواست بدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره تا چندوقت میخوان فیلم بازی کنن؟بار اول دوم رای به سازش میشه وقتی میبینن سازش نمیشه جکم طلاق ...

هیچی نمیتونی بگی عزیزم من طلاقم ۲ سال دقیقا طول کشید اخر سر هم توافقی کارامون انجام شد.اصلا همسرم نمیومد دادگاه تاریخ بعدی میشد ۴.،۵ ماه دیگه🤦🏽‍♀️

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
واای نبخشیااا ببین مهریتو لحظه آخر ببخش بگو‌اول طلاق بعد مهریه اشتباه منو نکنی واسه حق طلاق مهرو ببخ ...

باشه عزیزم ممنون که گفتی

اره منم ببخش مهرو گذاشتم راه حل اخر

انجام ترجمه در اسرع وقت،پاورپوینت و... با قیمت مناسب
بعدش ک هنو نرسیده من خودمو جداشده میدونم ۵ماهه جدا زندگی میکنم ولی خب هنو ثبت قانونی نشده ینی با وجو ...

واقعا راست میگن پس حق فقط با مرداس تو ایران ،،، چقدر عقب افتادی تو این چند ماه از زندگیت 

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
عزیزم وقتی حق طلاق با مرد باشه اما زن طلاق نخواد و مرد هم طلاق بخواد البته نه سفت و سخت اما گفتاری م ...

عزیزم کلا چه مرد چه زن قاضی یکم حس کنه ک راضی نیستن ب طلاق حتی اگه بغض ببینه تو چشمات میفرسته داوری ینی دونفر آدم عاقل بیارین ک وسلطتت کنن برا سازش ...رجوعم ک خب هروقت زن ومرد بخوان خودشون حتی تا سه ماه بعد طلاق میتونن بکنن 

وا چ قانونای مسخره ای واسه خودشون گذاشتن یعنی چیجرمه مدرکه دیگه 

اره وگرنه من حدود دو ساعت فحشای خودشو خانوادشو دارم

یا حتی فیلم دارم ازش

انجام ترجمه در اسرع وقت،پاورپوینت و... با قیمت مناسب
عزیزم وقتی حق طلاق با مرد باشه اما زن طلاق نخواد و مرد هم طلاق بخواد البته نه سفت و سخت اما گفتاری م ...

بعده طلاق تا ۳ ماه و ۱۰ روز عده داره زن یعنی بخوای میتونی رجوع کنی و تو این تایم نمیتونی با یکی دیگه ازدواج کنی.

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾