2777
2789
عنوان

به قاضی چی گفتید حکم طلاق داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 55466 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضیح دادم بالاتر ک شوهرم چیکار کرد با وجود اینکه حق طلاق داشتم با گریه و چارتا ح رای دادگاهو برگردو ...

بايد همونجا ذكر ميكردي مكتوب ميشد  حق اعتراض نظر خواهي نداره ديگه نميتونست 

hair coloris ~ hair keratin 
عزیزم کلا چه مرد چه زن قاضی یکم حس کنه ک راضی نیستن ب طلاق حتی اگه بغض ببینه تو چشمات میفرسته داوری ...

نه اون همسایه مون دادگاه مجبورشون کرد هنوز طلاق نگرفته بودن گفتن چند ماه زندگی کنید شاید تونستید برگردید

آخه وقتی حق طلاق با مرد باشه و مرد خودش دادگاه نیاد و وکیل رو بفرسته بازم قاضی می‌تونه رای بده برید داوری و‌سازش؟

شما داوری رفتی؟

چطوریه ؟

کی واسطه میشه از همون پرسنل دادگاه؟

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
باشه عزیزم ممنون که گفتی اره منم ببخش مهرو گذاشتم راه حل اخر

بهش بگووو بیا بریم توافقی اقدام کنیم روزی م داشتین جدا میشدین مرحله آخر بوذ یه بخشی از مهرتو ببخش یه چیزیم بگیر ازش همینجوری نرو 

بعده طلاق تا ۳ ماه و ۱۰ روز عده داره زن یعنی بخوای میتونی رجوع کنی و تو این تایم نمیتونی با یکی دیگه ...

می‌دونم عده رو نمیگم من

اون ها هنوز جدا نشده بودن گفتن بالاجبار باید سه ماه زندگی کنید با هم اگر نشد حکم طلاق میدیم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
واقعا راست میگن پس حق فقط با مرداس تو ایران ،،، چقدر عقب افتادی تو این چند ماه از زندگیت 

نه والا حداقل آرامش دارم فداسرم خالا چن ماه اینور تر بزار انقد دستو پا بزنه جونش دراد 

بايد همونجا ذكر ميكردي مكتوب ميشد  حق اعتراض نظر خواهي نداره ديگه نميتونست

چنین چیزی وجود نداره عزیزم شما تصور کن یه نفر بیاد قاضیرو نفرین کنه قسم آیه بذه ب امام حسینو...اینا م زندگیمو خراب نکن خب اون قاضی مذهبی چه انتظاری ازش داری اونم جلسه اول دادگا من نمیگم ب درد همه نمیخوره ک بعله اگه شوهره راضی باشه خیلیم خوبه ولی مال من عوضیه ماشالا