2777
2789
عنوان

به قاضی چی گفتید حکم طلاق داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 55479 بازدید | 131 پست
واي چه زياد ١١ ماه ؟ مهريه حيزي داره حالا بگيري ؟ 

فک نمیکنم والا 

آره چون دادگاه به هیچ وجه نمیاد

هر چقدر حکم جلب اینا هم گرفتیم نشد بگیرنش 

دیگه از یه طریقی تخت فشار قرارش دادیم یه ماه پیش وکیل گرفته و اعسار زده 

خودش اما به هیچ وجه نیومده(جز یه بار که من خودم به کمک و صلاحدید قاضی رفتم یه شعبه دیگه و کشوندمش اونجا فک نمی‌کرد واسه قضیه من باشه و اومداون اولین و آخرین بار بود یه لحظه اومد و رفت) و نمیاد دادگاه دیگه از این به بعد وکیلش دیگه میاد احتمالا

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
نه اون همسایه مون دادگاه مجبورشون کرد هنوز طلاق نگرفته بودن گفتن چند ماه زندگی کنید شاید تونستید برگ ...

من ک قبول نکردم برم چون قصد سازش ندارم نه باید یه دونه مرد یه دونه زن ببره بالای ۳۰سال متأهل 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه داره باید قاضی متوجه بشه فقط که سازش نداری وگرنه نمیتونن کسی رو به زور وادار به ادامه زندگی بکنن

قاضي هم با حرف نميتونه راي بده

تو راي كه ميده بايد استناد قانوني ذكر كنه

به صرف اينكه بگه خانم گفته خسيسه منم دلم سوخته كه نميتونه كاري كنه

بله عزیزم بخدااا وکالت محضری دارم تو نت بخون تهششششش حق طلاق با مرده 

وااااای 

من میخواستم حق طلاق بگیرم مهرو ببخشم!!!!!!!!

الان چه تضمینی وجود داره واسه یه خانوم پس تو این مملکت!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چیکار کنم بنظر شما؟

فقط مهریه سنگین داشته باشم؟

یا مثلا بگم رمین بندازه پشت قباله ازدواجم؟

یا مثلا مهریه به عهده ی پدرش باشه؟؟

توروخدا راهنمائیم کنین 

خیلی نگران شدممم

من ک قبول نکردم برم چون قصد سازش ندارم نه باید یه دونه مرد یه دونه زن ببره بالای ۳۰سال متأهل 

خب قبول نکردی قاضی عصبانی نشد؟

اونا بشن واسطه ؟

کی باید ببره اینا رو ؟

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
من دارم وكالت ميگيرم خودشم راضيه 

مال منم اولش راضی بود میدونی چرا برااینکه مهریه رو ببخشم اگه داری در ازای مهریه وکالت میکیری نکننن به حرفم گوش کن الان میگه راضیم دوروز دیگه حرفشو عوض کنه چی خب توافقی اقدام کنین اگه راضیه دیگه وکالت میخوای چیکا. 

چنین چیزی وجود نداره عزیزم شما تصور کن یه نفر بیاد قاضیرو نفرین کنه قسم آیه بذه ب امام حسینو...اینا ...

عزيزم درسته حالا از من راضيه تا روز طلاق باز داستان درست نكنه واسم 

hair coloris ~ hair keratin 
بله عزیزم بخدااا وکالت محضری دارم تو نت بخون تهششششش حق طلاق با مرده 

عزیزم اشتباه میکنی چون من بعده دوسال که نتونستم طلاق بگیرم و توافق کردیم که جدا شیم من حق طلاق و گرفتم چند ماه بعد رفتم مشاوره و اینا بعدشم دادگاه و....محضر و تمام...

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾
وااااای  من میخواستم حق طلاق بگیرم مهرو ببخشم!!!!!!!! الان چه تضمینی وجود داره واسه یه خانوم ...

هیچ کدوم عزیزم اگه هنو ازدواج نکردی ک ازدواج نکن😂😂اگرم خیلی دوس داری فقط همون مهریه کافیه همه ک عین هم درنمیارن ایشالا شما خوشبخت بشی 😍❤️

عزیزم اشتباه میکنی چون من بعده دوسال که نتونستم طلاق بگیرم و توافق کردیم که جدا شیم من حق طلاق و گرف ...

خوندی چی نوشتم اشتباه میکنم ینی چی؟؟میگم اومد قاضیو نفرین کرد جلسه اول بود قاضیم دستور سازش داد دیگه...خب شما شوهرت راضی بوده نیومده وسط دادگاه گریه کنه ک...شرایط با شرایط فرق داره گل من 

اره وگرنه من حدود دو ساعت فحشای خودشو خانوادشو دارم یا حتی فیلم دارم ازش

فکر نکنم 

آخه این مدرکه شما هست

یکی  صدای شوهرشو تو دادگاه گذاشته بود

تو روند پرونده خیلی تاثیر گذاشته بود

تو دادگاه شوهره میگفت عاشقشم،صدای حرفش که خلافشو گفته بود برای قاضی گذاشت

البته آخرش پسره دید نمیتونه مهریه بده،اومد گفت غلط کردم

خوندی چی نوشتم اشتباه میکنم ینی چی؟؟میگم اومد قاضیو نفرین کرد جلسه اول بود قاضیم دستور سازش داد دیگه ...

بله منم همسرم موافق نبود و جلسات دادگاه رو نیومد.،درضمن وقتی حق طلاق داری دیگه نیازی به رضایت مرد نیست

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾