بعصی وقتا جلوگیری بود بعضی وقتام نبود دنبالش نیستم
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ببین صبح امتحان کردی قبلی رو یا کی؟! من دیروز ظهر یکی زدم مثبت شد ولی یکی دیگ هم دارم مدیکور میترسم الان بزنم میگن صبحا کاذب نشون میده حالا بزنم الان بنظرت
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ببین صبح امتحان کردی قبلی رو یا کی؟! من دیروز ظهر یکی زدم مثبت شد ولی یکی دیگ هم دارم مدیکور & ...
برعکس صبحا میگن بهتره که
ببین علائمت چیه من احساس پریود شدن دارم زیر شکمم درد میکنه و کمی حالت تهوع سینه هامم درد ...
متولد ۷۹ هستی؟؟
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود