2777
2789

مبارکه عزیزم. من توهم بارداری پیدا کردم نمیدونم چرا سه تا بی بی چک منفی شده ولی فک میکنم اشتباهه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون پریودم در حد یه لکه قهوه ای بود و یه روزه تموم شد. الانم تخمدونام درد میکنن یه کم. یه کم ورم کردم. نمیدونم به خدا علتش چیه😐

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

مبارک باشه. من سه ماهه که بین پریودام دو سه هفته لکه بینی دارم نمیدونم باردارم یا نه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
مرسی چند روز از پریت گذشته

تو موعد پریودم یه روز فقط یه لکه قهوهد ای بود  اصلا به پد گذاشتن نرسید پلی کیستیکم کلا پریودم یه روزه داره میشه میترسم یا ئسگی زودرس باشه 

مبارک باشه،چند روز عقب انداختی؟منم دعا کن یه روز تاخیر داشتم

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
برو آزمایش بده شاید باشه و بیبی نشون نده

اره باید برم. به شوهرت گفتی؟