2777
2789
 عهه خوب پس اقدام نکردی یا نه داشتی

بعصی وقتا جلوگیری بود بعضی وقتام نبود دنبالش نیستم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد

❤❤

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ببین صبح امتحان کردی قبلی رو یا کی؟!  من دیروز ظهر یکی زدم مثبت شد ولی یکی دیگ هم دارم مدیکور & ...

برعکس صبحا میگن بهتره که

ببین علائمت چیه من احساس پریود شدن دارم  زیر شکمم درد میکنه  و کمی حالت تهوع سینه هامم درد ...

من الان تقریبا 18 روزه درد سینه تهوع حساس شدن به بو دور سینم تیره شده درد زیر شکم حس خواب شدید تازگیا هم کم اوردن نفس

ببین علائمت چیه من احساس پریود شدن دارم  زیر شکمم درد میکنه  و کمی حالت تهوع سینه هامم درد ...

متولد ۷۹ هستی؟؟

بیبی چک هم استفاده نکردی

نه شاید امروز برم آز بدم

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود