2777
2789
عنوان

ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 96 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زن اگه زرنگ و با سیاست باشه میتونه مرد را به راه بیاره, ولی به شرطی که منطقی باشه و اهل چشم هم چشمی نباشه , اگه واقعا شوهرش را از ته دل بخواد میشه روی شوهرش تاثیر مثبت بذاره

خیلی از پسرها توی خانواده های خوبی بزرگ نشدن, یک زن خوب و مهربون میتونه تغییرشون بده

من که اصلا نمیخوام بچه دار شم پاسه چی باید یکی دیگه بدبخت شه

منم تا بچه نداشتم دوست داشتم به دوران مجردی برگردم.بچه معنی واقعی تشکیل خانوادس.به زندگی دلگرمتون میکنه البته به شرطی که همسر حداقل ابتدایی ترین ویژگی های انسان بودن رو داشته باشه

میبینی؟؟متاسفانه همش مییخوان دیگران و مقصر کنن تا ذهنشون اروم شه مردای قدیم همش ناز میکشیدن الان می ...

ببین خانواده ام مقصر بودن حرفای خوبی نزدن ولی تو فامیل داریم بدتر میگن عین خیالشون نیست و باز احترام‌میزارن...

مقصر منم بودم سه ماهه نمیتونم قبول کنم این رفتارش رو و هربار له غلط کردن میفتم میگم دفعه بعد چیزی نمیگم ولی مگه میشه اون لحظه هیچی نمیگم ولی از بس فحش میده جدیدا بعدش حرصم میگیره پیام یا زنگ میزنم اونم اتیش میگیره میگه یه مدت هیچی نگو یادم بره ولی نمیتوتم

منم تا بچه نداشتم دوست داشتم به دوران مجردی برگردم.بچه معنی واقعی تشکیل خانوادس.به زندگی دلگرمتون می ...

من با این اوضاع قید بچه رو واسه همیشه زدم

دوست ندارم بچم فوش رکیک بشنوه دوست ندارم داد و دعوا بشنوه

ببین خانواده ام مقصر بودن حرفای خوبی نزدن ولی تو فامیل داریم بدتر میگن عین خیالشون نیست و باز احترام ...

چون ما زنا دوست داریم حرف بزنیم حل بشه اما اونا همش میکن عصبیم نمیخوام بشنوم

زن اگه زرنگ و با سیاست باشه میتونه مرد را به راه بیاره, ولی به شرطی که منطقی باشه و اهل چشم هم چشمی ...

متاسافته من از بی سیاستی از یه مرد عاااااشق کسی و ساختم که بهم گفت به درد نمیخوری!!

متاسفانه فکر میکنم من از ته دل قبولش ندارم و همش میگم ببین شوهر فلانی رو.. البته تو ذهن خودم بعد دیگه با دل همسرم راه نمیام... خودم میدونم ولی نمیتونم مثلا خانما میگن همسرم ناراحت شه فلان میشم و.. ولی من تا سکته رفت اصلا هیچ جوری نشدم!! از خودم بدم میاد گناه داره مثلا زنشم مایه ارامش ام

همیشه شروع با خانم هاست تو یک قدم بردار شوهرت صد قدم بردار دیدم که میگم عزیزم بد بین نباش😍😍😍😍

باور کن اگه تو جریان زندگیم بودی میگفتی اگه به سنگ انقدر خوبی میکردی اب میشد

چون ما زنا دوست داریم حرف بزنیم حل بشه اما اونا همش میکن عصبیم نمیخوام بشنوم

خلاصه با اینکه میدونم سکوت مشکل رو حل میکنه ولی باز حرف میزنم یعنی قولام یک ساعت دووم داره...بدجوری از چشم اش افتادم!!خیلی ناراحتم

متاسافته من از بی سیاستی از یه مرد عاااااشق کسی و ساختم که بهم گفت به درد نمیخوری!! متاسفانه فکر می ...

عزیزم الکی که اینجوری نشدی تو ام ادمی لابد یه ویزی دیدی که اینجوری شدی

خلاصه با اینکه میدونم سکوت مشکل رو حل میکنه ولی باز حرف میزنم یعنی قولام یک ساعت دووم داره...بدجوری ...

سکوت کن ادم یا باید جدا شه یا برقصه با سازشون.....اگه دوسستش داری بکن این کارو اگه خوبیاش به بدیاش غلبه میکنه

عزیزم الکی که اینجوری نشدی تو ام ادمی لابد یه ویزی دیدی که اینجوری شدی

ببین مادرم خوردش کرد گفت تو مدرک و شغلت از دخترم پایین تره!! بهش گفت تو باید دست شویی بشوری ولی دخترم نه!!! باید تی بکشی دخترم نه!! از اول  گفت خودم فقط برای زندگی هزینه میکنم پدرم کمک نمیکنه مادرم بعد یک سال برگشت گفت پدر و مادر مرده نداشتی کمک ات کنن!!!حالا از بهشون احترام‌میزاره که نگو ها ولی نمیدونم چرا گفت..اینم زد به سیم اخر بهشون فحش داد... من نکردم جلوشون رو بگیرم بدتر با شوهرم بحث میکردم اونم فحش میداد منم زبونم بند نیومد!! انگار حرف نزنم لالم...اههه از خودم بدم میاد