2777
2789
عنوان

ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 96 پست
خلاصه با اینکه میدونم سکوت مشکل رو حل میکنه ولی باز حرف میزنم یعنی قولام یک ساعت دووم داره...بدجوری ...

برای شروع هیچ وقت دیر نیست به خودت ایمان داشته باش اول سعی کن دوستش داشته باشی مردها تشنه محبتند با پنبه سر ببر مثلا من وقت هایی که دست شوهرم خالی بود می گفتم عید چیزی نمی خواهیم بعد می گفتم پیاده روی بریم برای سلامتی خوبه بعد یک حراجی می دیدیم می گفتم بریم فقط نگاه کنیم بعد می گفتم مفت داره میده جاهای دیگه خیلی بیشتره خلاصه با کلی خرید بر می گشتیم😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم خیلی هم خوبه.....خوب نمیسازن جدا شن....زمان مادر پدرای ما خوب بود تو بدترین زندگی ها و با آش ...

بازم نباید باشه.ادم وقتی بچه میاره باید هرطور شده باهم زندگی کنن.چون اون بچه به خواست خودش نیومده.میگم بعضی زندگیااا واقعا باید جدا شن.اما الان جدا شدن الکی شده.توروی هم وایمیستن.بهم توهین میکنن.به خاتواده ها خصوصااا خانواده شوهر که دیگه نگم.کتک کاری میکنن.من هنوز مجردم وارد زندگی نشدم.اما امیدوارم کسی باشه که حفتمون برای زندگیمون فداکاری کنیم.قطعا باید رفتارم متفاوت تر مجردیم باشه.من توخونه قهرکنم دوروز غذا نخورم روز سوم مامانم میاد منت کشی تا غذا یخورم.اما باشوهر همچین چیزی نیس.غذا نخوری یه بارمیاد منت کشی.بارهای بعدمیگه برو خونه بابات

من چندسال پیش یه خواستگار اومد اونم خیلی ازم خوشش اومد.پسره به ظاهر مودب متین بامنطقی بود.من چون خوشم نیومد ازش اومدم نقاط منفیمو ریختم رو دایره.یعنی هم صداقت زیادی خرج کردم  هم اینکه تنهایی راهی بودکه بره.خلاصه گفتم لجبازم.توهمون جلسه یکی دوبار توبحث ها لجبازی رو کشیدوسط.اخرم گقت ادم اگه زندگیش مهمه باید تلاش کنه.اگه میخواد لجبازی کنه بره خونه باباش.بیشعور

منم الان مجردم.حال خیلیارو درک نمیکنم.اما درحد همین میدونم خیلیاا زندگیشون میتونن درست کنن اما نمیخوان.بعضی زندگیااا هم ار اول اشتباهن وتاااخرم اشتباه میرن که یا باید بسازن یا جدا شن.اما اکثرامیتونن درست کنن

از یه دخترخانم کم سنی خیلی خوشم اومد اینجا بود.شوهرشم اینطورکه گفت مشکل داشت.اما داشت میجنگید که تلاش کنم درستش کنم که بعدا پشیمون نشم.واقعا بهش افتخارکردم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

سکوت کن ادم یا باید جدا شه یا برقصه با سازشون.....اگه دوسستش داری بکن این کارو اگه خوبیاش به ب ...

خوبیاش بیشتره با خودم خوبه با خانواده ام مشکل داره... اگه من سکوت کنم همه کار میکنه خوشحال شم جز چیزی که شخصیت اش رو زیر سوال ببره..الان به این نتیجه میرسم ولی باز یه چی میگم اتیش بگیره

ببین مادرم خوردش کرد گفت تو مدرک و شغلت از دخترم پایین تره!! بهش گفت تو باید دست شویی بشوری ولی دختر ...

اگر تلگرامتو داشتم کمکت میکردم

اما ببین ادمی که همه چیش از تو پایین تره حداقل باید قدر بدونه!!!!یعنی خودش باید کمبوداشو جبران کنه مامان حتما دیده شوهرت اینجوری نیست که از کوره در رفته

😨😨😨😨😨😨

تازه الان اونا میگن شوهر تو بده نمیاد خونه مون و... بعد هی رو مخ منم منم سر اون خالی میکنم... از اینکه ثبات ندارم ناراحتم...امروز به خواهرم گفتم کارش اشتباه بوده منو خورد اخه بعد قهر عروسی داداش ام بود هیچ کاری نکرد یه گوشه نشیت خیلی به دل گرفتن

باور کن پسرا به حدی بد شدن که حاضری هرروز مامان بابات گیر بدن بهت اما ازدواج نکنی

من چون واداشای خودمو میبینم که خیانت کارنیستن و سرشون تو خونه بچه زندگیه.نمیتونم بگم همه بدن هنوزم پسر خوب هست مثل اینکه هنوزم دختر خوب هست.عزیزم پسراهم میگم دخترا همه ببخشید خرابن.امامن بهم برمیخوره اگه همه خرابن پس من چیم؟؟؟نمیگم من هیچ گناهی نکردم.چرامنم خیلیییییی گناه کردم که اگه تو یا یه ادم عادی بدونه شاید قضاوت کنه و منو خراب صداکنه.اما یکی اینکه خدا درتوبه رو باز گذاشته.دو اینکه حداقل میدونم ببخشید دست یه پسر بهم نخورده.پسراهم میگن دخترا همه بدن.همه خرابن.همه باپسر بودن.امامنکه نبودم پس من بدم؟؟؟الان هم دختر خوب هست مثل من تو وبقیه.هم پسر خوب 

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خوبیاش بیشتره با خودم خوبه با خانواده ام مشکل داره... اگه من سکوت کنم همه کار میکنه خوشحال شم جز چیز ...

اگه خوبیتش بیشتره و قدرتو میدونه توام کوتاه بیا توام بساز زندگیتو اصلا همین الان پاشو از دلش در بیار شبتونو قشنگ کنین

من چون واداشای خودمو میبینم که خیانت کارنیستن و سرشون تو خونه بچه زندگیه.نمیتونم بگم همه بدن هنوزم پ ...

من نمیگم همه بدن اما بخدا از دوروبریام اکثرا از زندگیشون ناراضین

اگر تلگرامتو داشتم کمکت میکردم اما ببین ادمی که همه چیش از تو پایین تره حداقل باید قدر بدونه!!!!یعن ...

از اینکارا نمیکنه..جدیوا رفته شجره صدساله دراورده من اصل و نسبم از تو بیشتره کسی حق نداره توهین کنه یه فامیلم داریم رفته امار خییییییلی وقت پیشارو دادا و حرف دراورده برامون هی اونا رو میگه...میگه من اصیلم باید بهم‌احترام بزارین و... اینجوری میخواد خودش رو بالا بکشه

من با این اوضاع قید بچه رو واسه همیشه زدم دوست ندارم بچم فوش رکیک بشنوه دوست ندارم داد و دعوا بشنوه

معمولا تو فضای پر تنش و فحش و داد و بیداد از بچه دکتر مهندس و آدم حسابی در نمیاد....ایشالا که اصلاح بشه

اگه خوبیتش بیشتره و قدرتو میدونه توام کوتاه بیا توام بساز زندگیتو اصلا همین الان پاشو از دلش در بیار ...

ماموریته و بدجور بهم توهین کرد حداقل تا فردا صبر کنم ولی میدونم فردام قهره اخه خیلی کفری بود من هرررررچی ته دلم مونده بود گفتم عصبانی شد...قرار بود سه شنبه بریم سفر فک کنم کنسل شد😢😢😢 اخه دعوا و قهراش طولانیه

از اینکارا نمیکنه..جدیوا رفته شجره صدساله دراورده من اصل و نسبم از تو بیشتره کسی حق نداره توهین کنه ...

ببین من این جور موردا رو خیلی دیدم واقعا میتونم کمکت کنم

کاملا درکت میکنم که موندی بین خانوادت و همسرت