2777
2789
عنوان

ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 96 پست
الان بهش یه پیام بده به نظرم 

خییییلی دیر و بد اشتی میکنه مگه با یه بوس وبغل و ..حل میشه با اینکه خیلی هاته... اصلا قلق اش رو نمیدونم فک‌کن بعد سه سال از بس خرم قلق اش دستم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیگم همه بدن اما بخدا از دوروبریام اکثرا از زندگیشون ناراضین

خب عزیزم 

چون دخترا فکرمیکنن شوهر غول چراغ جادوهه و همه گل وبلبل و شاد وشنگول.خب مگه پدرومادر ماها باهم بحث نمیکردن.دعوانمیکردن خب هرزندگی بالا پایین خودشو داره.کسی که شوهرش هی خیانت میکنه اره مشکل داره.شوهری نه معتاد اره مشکل دارا.شوهری که بی دلیل کتک میزنه مشکل داره.ممکن خوب بشن ممکن نشن .اما اینکه حالا باهم جروبحث کنید بخاطر اختلاف نظره که میشه حلش کرد.والا چی بگم.شاید شماهابهتر میدونیدمن چون مجردم هتوز واردنشدم وکامل نمیدونم.هرکی براساس زندگی خودش نظر میده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بازم نباید باشه.ادم وقتی بچه میاره باید هرطور شده باهم زندگی کنن.چون اون بچه به خواست خودش نیومده.می ...

افتخار!!!!!تهش اون میمونه و جوونی که دیگه هیچوقت بر نمیگرده.

منم دیدم کسایی که سر هیچ و پوچ زنوگی رو داغون کردن که همه حسرتش رو میخوردن.

ولی سوختن و ساختن رو قبول ندارم.مثلا آدم خیانتکار  آدمی که دست بزن داره یا اعتیاد داره اینا درست بشو نیستن اینکه خودت و بچت رو تو آتیش روان پریشونش بسوزونی به امید ابنکه درستش میکنم؟؟؟نه تنها اون درست نمیشه بلکه روان خودت و بچه هم صدمه میبینه البته دور از جون شما ایشالا شما خوشبخت میشی و تقدیرت با به مرد تمام عیاره

بچه ها این تاپیکو بخونید.ببینید هنوزم زوج خوب هست

بستگی به انتخاب ما داره و همینطور زندگی دخترا.انشاءالله همه شادوخوشبخت باشن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3128582/منو-همسرم-عاشق-هم-هستیم?postId=101425727

افتخار!!!!!تهش اون میمونه و جوونی که دیگه هیچوقت بر نمیگرده. منم دیدم کسایی که سر هیچ و پوچ زنوگی ر ...

مرسی عزیزم انشاءالله

عزیزم افتخار به اینکه قبل اینکه بگه طلاق تلاششو برای زندگیش داره میکنه اگه درست مشد بعدجدا میشه

فکرکنم اشتباه منظورمو متوجه شدی.ادم خیانتکارر ممکن درست بشه.ادم معتاد ممکن درست بشه.ممکن هم هست درست نشن.من میگم تافوری بگن طلاق قبل یکم تلاش کنن.ماه عسل چندسال پیش.یه اقایی رو اوردن معتاد بوده و کادتون خواب.خانمش تلتش کرد ترک کرد و قطعا مرده هم خواسته وهمت کرده.خلاصه بعدرفته دانشگاه و الان اون اقاا دکترای یه رشته ایه و استاد دانشگاه.دست زنشو جلو ملت بوسید.خواستم بگم ادم های بدم ممکن خوب بشن ممکن هم نشن.

یه حدیثه میگه اگه شب یکیو درحال گناه دیدی.فردابه چشم.گناه کار نگاش نکن شاید سحرگاه توبه کرده

.واقعا همینه عزیزم.این همه ادم خوب بودن بد شدن.و این همه ادم بد بودن والان خوب شدن.خدا قاضی اصلیه.ماچیکاره ایم

اهانت نشه ها ضرب المثله خواهر

....همه را به کیش خود پندارد 

احتمالا شما یا در زندگی شخصی تون یا اطرافتون این مسائلو دید ولی بنظر صحیح نباشه در ملا عام بسط بدید به کل جامعه چون مثلا من نوعی نطرم با شما متفاوته و بنظرم اشتباهه پس حرف شماهم یه تجربه شخصیه عزیز دلم

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند