2777
2789
عنوان

ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 96 پست
اینا میخوان فقط چشم بشنون ترافیک تو خیابونم تقصیر ما زناست سوراخ دیوارم مقصرش ماییم 

درسته.همسر منم پسر خیلی خوبیه و اردواج رو به مجردیم ترجیح میدم ولی این اخلاق اکثر مرداست.

نمیشه که اگه موقعیت مناسب پیش بیاد ازدواج نکنی.ما آدما میل داریم به تشکیل خانواده 

بچه ها منم براساس اطرافم میگم.قطعا هر خانواده ای باهم مشکل داره بحث میکنه.توالان ممکن با خواهر برادرت دعوا کنی حتی قهرکنی.حتی کتک کاری امادوروز بعد یادتون میره.باید یاد بگیری تو زندگی مشکلات رو رفع کنید.نه این ه تاچیزی شد بگیم طلاق وفش وکتک کاری.قبول دارم بعضی زن ها و همچین مرداا واقعا درست بشو نیستن من اونارو حساب نمیکنم.طلاق اخرین راهه اما الان شده اولین راه مثل اینکه.انشاءالله همه خوشبخت باشن و کارشون به جاهای باریک نکشه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها منم براساس اطرافم میگم.قطعا هر خانواده ای باهم مشکل داره بحث میکنه.توالان ممکن با خواهر برادر ...

اگر تو جوونی حس کنی داری پیر میشی داری تبدیل به یه ادم عصبی میشی چی

باور کن پسرا به حدی بد شدن که حاضری هرروز مامان بابات گیر بدن بهت اما ازدواج نکنی

خب اینکه ادم ازدواج نکنه ام یه بدیایی داره

مثلا خونواده ی من که یکم سخت گیرن جایی نمیزارن برم با دوستام زیاد یا اینکه خونه مجردیم نمتونم داشته باشم حتی تا سی سالگی و خیلی محدودیتای دیگه بنظرم ازدواج خوبه ادم ازادیش بیشتر میشه 

اینکه با یک ادم خوبیم ازدواج کنی که نورعلی نوره

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩
بچه ها منم براساس اطرافم میگم.قطعا هر خانواده ای باهم مشکل داره بحث میکنه.توالان ممکن با خواهر برادر ...

به نظرم خیلی هم خوبه.....خوب نمیسازن جدا شن....زمان مادر پدرای ما خوب بود تو بدترین زندگی ها و با آشغالترین آدما میسوختن و میساختن اکثرا هم بچه های این مدل زندگیا بدبخت شدن.طرف شوهرش به درد آشغالی هم نمیخورده 6تا عین خودشم بدبخت کرده.حداقل الان اگه بچه ای هم از طلاق صدمه ببینه یکی یا دوتاست 

ما تا نریم تو اتیش نمیفهمیم حالا صد نفرم بگن نکن

اخه من خیلی ساده و بی تجربه بودم خییییلییی...

دیروز فهمیدم شوهرم دزدکی سیگار میکشه خط قرمزپ بود نمیدونم‌چیکار کنم با خانواده ام هم‌سر لج داره و چندماهه خونه بابام‌نمیاد میگه توهین کردم امروز ماموریت بود براش ویس فرستادم منم هم ناراحتی هام رو گفتم هم برداشتم از کاراش قاط زد گفت بدو خونه بابات از ماموریت برگشتم خونه نباشب و کلی فحشششش...

خیای دوسم داشت الان میگه تو باید تو این قضیه کنارم میبودی نه طرفدار خانواده ات...واسه اولین بار کلی بهم حرف زد قبلا هرچی ناراحت بود به منکچیزی نمیگفت امروز گفت‌بدم ازت میاد حاضر نیستی این قضیه رو تموم کنی و قبول کنی مقصرن

ازدواج یه نوع نیازه...همه ادما به یه نفر تو زندگی احتیاج دارن...استارتر شما حق داری از زندگی مشترک شاکی باشی چون با سن کم ازدواج کردی... ولی خب میتونی ریشه این مشکلتون رو پیدا کنی و رفعش کنی 

خب اینکه ادم ازدواج نکنه ام یه بدیایی داره مثلا خونواده ی من که یکم سخت گیرن جایی نمیزارن برم با دو ...

ببین بخدا منم به فکر ازادی بودم ازدواج کردم..الان حاضرم بشینم تو خونه جایی نرم اما زمان برگرده ازادی که توش یکی زجرت میده به چه درد میخوره؟؟بخدا اگه خانواده ها انقدر محدودمون نمیکردن هیچکی ازدواج‌نمیکرد

اخه من خیلی ساده و بی تجربه بودم خییییلییی... دیروز فهمیدم شوهرم دزدکی سیگار میکشه خط قرمزپ بود نمی ...

میبینی؟؟متاسفانه همش مییخوان دیگران و مقصر کنن تا ذهنشون اروم شه

مردای قدیم همش ناز میکشیدن الان میگن برو خونه بابات دیگه برنگرد

واقعا توی ایران هر دو تا خانواده دختر و پسر فقط دنبال زرنگی و تیغیدن طرف مقابل هستند اصلا فکر خوشبخت ...

ببین من بابام و مامانم از پدر مادر خودش بیشتر براش مایه گذاشتن اما هنوز طلب کاره

ببین بخدا منم به فکر ازادی بودم ازدواج کردم..الان حاضرم بشینم تو خونه جایی نرم اما زمان برگرده ازادی ...

من هیجده سالمه پارسال دوتا از دوستام ازدواج کردن الان راضین خیلی هرشب بیرون و اینور اونور

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩
به نظرم خیلی هم خوبه.....خوب نمیسازن جدا شن....زمان مادر پدرای ما خوب بود تو بدترین زندگی ها و با آش ...

من که اصلا نمیخوام بچه دار شم پاسه چی باید یکی دیگه بدبخت شه