2777
2789
عنوان

ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 96 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا الان چند بار گفتم

خواهر من و شوهرش ماهی به بار کتک کاری دارن و بعدم میگه شوهرم خوبه و ما عاشق همیم و همه رو به ازدواج ترغیب میکنه!!!! درصد کمی خوش شانس هستن و بقیه فکر میکنن خوشبختن! آدم برای اون درصد کم نباید ریسک کنه

مشکل درگیریه که ما بین سنت و مدرنیته داریم.و به نظرم خیلی از ما آدمای به شدت سنتی هستیم که داریم از ...

اینا میخوان فقط چشم بشنون ترافیک تو خیابونم تقصیر ما زناست سوراخ دیوارم مقصرش ماییم 

تا الان چند بار گفتم خواهر من و شوهرش ماهی به بار کتک کاری دارن و بعدم میگه شوهرم خوبه و ما عاشق هم ...

دقیقا میدونی چرا؟؟؟چون انقدر هر روز اخلاقشون بده یه روز که خوبن فکر میکنیم لطف کرده که اخلاقس خوبه

من که میبینم ۹۰℅ ناراضین

دقیقا.ازترس ابرو یا ازترس تنهاموندن زندگی میکنند.من هم تونسل قدیم دیدم هم تونسل جدید....فقط بعضیا متاسفانه تظاهرمیکنند خوشبختن.درحالی که خودشونو وفق دادن با ناملایمات 

ای بابا یکی میگه نکنین یکی میگه بکنین خوبه ادم میمونه:-( ادم میاد نینی سایت میترسه از ازدواج

واقعیتش اینه مورد خوبی برای ازدواج پیش بیاد اصلا فکر آدم تنها جایی که نمیره نی نی سایت و نظر کاربراست.

ازدواج باید در زمان درست و با آدم درستش باشه.

نترس فقط چشماتو باز کن با کی ازدواج میکنی

حالا من خودم دوست دارم ازدواجو  

ولی خب ادم نمیفهمه که قبل ازدواج طرف چجوریه هر چقدم تحقیق کنی

هیچ ادمی اگعه بدونه بعدش طلاق میگیره که ازدواج نمیکنه

شکر خدا که نام علی در اذان ماست...⁦❤️⁩
دقیقا.ازترس ابرو یا ازترس تنهاموندن زندگی میکنند.من هم تونسل قدیم دیدم هم تونسل جدید....فقط بعضیا مت ...

ما فقط وابسته ایم به اشتباه وابسته ایم و اگر جدا بشیم تازه میفهمیم چه زندگی جهنمی بوده

حالا من خودم دوست دارم ازدواجو     ولی خب ادم نمیفهمه که قبل ازدواج طرف چجوریه هر چقدم تح ...

باور کن پسرا به حدی بد شدن که حاضری هرروز مامان بابات گیر بدن بهت اما ازدواج نکنی

حالا من خودم دوست دارم ازدواجو     ولی خب ادم نمیفهمه که قبل ازدواج طرف چجوریه هر چقدم تح ...

اره دیگه هیچکس ازدواج نمیکنه که طلاق بگیره

براهمه اولش گل و بلبله😃

ولی خب یه کم شانس یکم قسمت یکم عقل همه اینا دست به دست هم بده میشه یه ازدواج خوب

🌷