2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره شما مدیریت بهداشت و نظافت و رختخواب به عهده داری.درست هست.

وای وای وای هنوز عقدی داری باشورت معامله میکنی دختر🤣🤣عزیزم مشخص نکنی چقدر بده و کاملا ریلکس باشی و تو زندگی حالت معامله گرانه بخودت نگیری تقریبا باهات نصفش میکنهتو همه چی شریک خودش میدونه امتحانکردم میگم 

هیچوقت هیچوقت  ب شوهرت نگو حقوقت اینقدره اینقد باس بهم بدی و ایناتا از پول دادن بهت زره نشه.من ...

شوهرمن هرچی خرید بخوام میخره برام یا اگر بخوام به کارتم میزنه اما این طوری اصلا نمیفهمم اداره مالی زندگیم چه طور هست و انگار نظم نداره تمام زندگی ها ی درست حساب و کتاب و مدیریت متلی دارن نمیشه که نداشت عینه یک شرکت که میدونه سالیانه چقدر هزینه چه کرده 

شوهرمن هرچی خرید بخوام میخره برام یا اگر بخوام به کارتم میزنه اما این طوری اصلا نمیفهمم اداره مالی ز ...

شاید من بخوام اونموقع اون پول نداشته باشه مثلا قرص داده به دوستش

به نطرم مدیریت مالی هر خانواده ای باید داشته باشه

هیچوقت هیچوقت  ب شوهرت نگو حقوقت اینقدره اینقد باس بهم بدی و ایناتا از پول دادن بهت زره نشه.من ...

نه خوب نسبت به کل حقوق یک درصد بگیریم .عادلانه پیش میره

چرا مدیریت خونه دست اون باشه و پول تو جیبی میگیریذ؟ از نظر من زن باید مدیر خونه باشه البته نه هر زنی

اه اه 

فکر کن پول دربیاریم بدی یکی ديگه مدریت کنه 

من هم مامانم هم بابامم شاغلین 

یه کارت مشترک دارن برای خرید خونه، هرماه هردو نصفه حقوقشون رو میریزن تو کارت برای خرج خونه، باقیش برای خودشون 

مثلا من خودم هرگز دوست ندارم کار کنم شوهرم بیکار باشه، بعد پولامو بدم دستش مدیرت کنه 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
اه استفاده ای که میکنه چی از من

چه استفاده ای؟ 😐 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.