2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 64 پست
ن من متاهلم مامان همیشه میگه ای کاش بجای این پسر ده تا دختر داشتم

اخی بمیرم براش

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنه 

چقدر دلم گرفت

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
بخدا دلم من داره آتیش میگیره چه برسه دل مامانم فقط یه راهی بگین که مامانم آروم شه

بگو عیب نداره واقعا چی بگم بهش بگی بنده خدا حق داره

منم موندم چی بگم 

دل داری بهش بده ایشاالله سربرادرتون ب سنگ بخوره

ببین ما تا ته این راه رو رفتیم من زیاد اهل کامنت گذاشتن نیستم ولی این داستان شما خ شبیه داستان داداشمه بذار ی چیز بگم حواستون باشه اشتباهی ک ما کردیم شما نکنین ک مثه ما کارشون ب طلاق نکشه، عروسی ک ارزشش پایینه بذار پایین بمونه ی کسی رو زیادی بیاری بالا از ظرفیتش خارجه در همون لیاقت خودش براش خرج کنید داداشتون هم اگه شعور داشته باشه بعد ازدواج خانوادشو فراموش نمیکنه اگه نه ک شما دنیایی هم بهش بدید باز پشت میکنه

تاپیکت خیلی بنظرم جالب اومد یکی مثل من درگیر پول اجاره خونشه یکی مثل عروس شما خونه دو ملیاردی رو نمیخاد بنظره من بزارین خودشون تصمیم بگیرن و اصلا دلخوری پیش نیارین تا مادرتون کمتر عذاب بکشه اخه مگه چه گناهی کرده

ببین ما تا ته این راه رو رفتیم من زیاد اهل کامنت گذاشتن نیستم ولی این داستان شما خ شبیه داستان داداش ...

خدانکنه کارشون ب طلاق بکشه وگرنه مامان من سکته میکنه یعنی شما میگی به همه حرفای عروسمون گوش بدیم؟

تاپیکت خیلی بنظرم جالب اومد یکی مثل من درگیر پول اجاره خونشه یکی مثل عروس شما خونه دو ملیاردی رو نمی ...

آخه مثلا خواستیم بهترین خونه رو براش بخریم تا پیش خوانوادش سرش بلند باشه ولی لیاقت نداره

خدانکنه کارشون ب طلاق بکشه وگرنه مامان من سکته میکنه یعنی شما میگی به همه حرفای عروسمون گوش بدیم؟

خیلی دخالت نکنید بذارید خودشون تصمیم میگیرن دخالت بیجا باعث کدورت میشه دیگه شما ی پولی بدید هر جا خودشون خواستن خونه بگیرن 

آخه مثلا خواستیم بهترین خونه رو براش بخریم تا پیش خوانوادش سرش بلند باشه ولی لیاقت نداره

وقتی خودش داره میگه این در حد من نیست ظرفیت من کمتره شما چرا دنبال دردسر میگردید ولشون کنید برن همونجایی ک لیاقتش رو دارن اشتباهی ک ما کردیم شما نکنید

وقتی خودش داره میگه این در حد من نیست ظرفیت من کمتره شما چرا دنبال دردسر میگردید ولشون کنید برن همون ...

واقعا هم باید برن جایی که لیاقت دارن

میدونی چیه مادر من تو هر مناسبتی براش طلا خریده با اینکه هنوز عروسمون نشده ولی اون یه تشکرم نکرده فک کنم پررو شده