2777
2789
عنوان

درد دل

439 بازدید | 64 پست

سلام بچه ها پنجشنبه عقد برادرمه 

پدرم برای برادرم یه خونه ویلایی تو یکی از بهترین محل های شهرمون برای برادرم خریده که خدا میدونه چقدر تو این گرونی پولشو داده ولی الان عروسمون میگه من اونجا نمیشینم چرا چون سال ساختش 86 و قدیمه برادر منم خون پدر و مادرم کرده تو شیشه که اونجا رو بفروشن و یه آپارتمان بخرن اون آپارتمانی که پولش یک چهارم پول خونه ویلایی هست خدا شاهده برادر من سه سال درگیر عروسمون بود تا جواب مثبت بده چقدر پدر و مادر و پیش خوانواده اونا کوچیک کرد دو سه بار تنها رفته بود خونه عروسمون و باهاشون حرف زده بود و به پدر و مادرم نگفته بود چند بار به خاطر عروسمون خونمون دعوای بدی شد چرا چون بعد سه سال یه سری چیزای مهمه تازه به ما گفتن خدا شاهده مادر من تو این سه سال تو هر مناسبتی برای عروسمون هدیه میخرید و میبرد تا دلش نرم بشه و جواب مثبت بده بعد سه سال تازه جواب دادن و گفتن جوابمون مثبته و این که نذاشتن برای بله برون بریم خونشون مادر منم به برادرم میگه پس چرا نمیذارن بریم خونشون تا حرفای آخر رو بزنیم برادرم میگه من حرفای آخر رو باهاشون زدم شما فقط بیاید محضر برای عقد مادرم میگه پس محریه چی برادر منم گفت من هرچی بگن قبول میکنم شما کاریتون نباشه بعد مادر منم ناراحت شد که نذاشتن بریم خونشون ولی چیزی نگفت الانم عروسمون گفته یا یه خونه میگیری نزدیک خونه مامان اینا یا همه چی منتفی میشه برادر منم الان با مادر و پدرم تو دعواست میگه اون خونه رو بفروش نزدیک اونا یه خونه بخر پدر منم آنقدر میگه که باشه ولی ضرر میکنیم برادر منم میگه عیب نداره من سحره رو میخوام 

مامان و بابای من  30 سال زحمت برادرم کشیدن هیچی براش کم نذاشتن دلم براشون میسوزه که اینطوری گرفتار شدن 

بچه ها خدا شاهده مادر من و من از گل نازکتر به عروسمون نگفتیم ولی الان مامانم میگه دلم گرفته از پسر و عروسم و کارش شده گریه منم دل داریش میدم میگم عیب نداره انشاالله که خوشبخت میشن  بچه ها بگین چیکار کنم تا مادرم آروم بشه 

چه برادر بی فکری هیچ چیز ارزش شکستن وگریه دراوردن مادرپدرنمیشه

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه رو عوض کنن دیگه

اگه برا برادرت خریدع ک بزارع خودش وضش کنه.

ایشالله خوشبخت شن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

دلم برای پدرومادرت چقدر سوخت یکجوری شدم بخدا

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
آره بخدا تا حالا هرچی عروسمون گفته برادرم گفته چشم 

حالا عروس خانم چکاره هستن برادرتون چی،؟خودتون مجردید

عجب ادمایین!

بگو خیلی ناراحتی برو واسه خودت خونه رهن کن! نهایتا این خونه رو بدن رهن پولشو بدن داداشت. زیادی توقع داره دیگه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

شما خیلی مهربونی که به فکرشون هستی. به نظر من پدرتون خونه را در اختیار برادرتون بزارن و تمام!. بهش بگن میفروشی بفروش، سود و ضررش هم پای خودت . آپارتمان و که خریدی از بقیه پولش هم طلا برای همسرت بخر و عروسی بگیر. ولی خودشون و درگیر نکنن که فقط اعصاب خردی و ناراحتی براشون میمونه. ایشالله در کل عروستون آدم خوبیه و وقتی این استرس ها برطرف بشه رابطه هاتون با هم عالی خواهد بود

آره بخدا تا حالا هرچی عروسمون گفته برادرم گفته چشم 

ببخشید برادرتون واقعا ارزش خانواده شمارواورده پایین که نزاشتن بره صحبت راجب مهریه،یعنی چی اه