2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 64 پست

خب چ ضرری خونه رو عوض کنین دیگه ویلارو بفروشی درسته میخوره تو سر مال ولی بهتر از جنگ و دعواس ک بقیه پولتونم برمیگرده ب خودتون بذارین ب حساب اینکه لیاقت نداره عروستون بخاطر آرامش خودتونم ک شده عوض کنین داداشت چ کارس؟

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ببخشید برادرتون واقعا ارزش خانواده شمارواورده پایین که نزاشتن بره صحبت راجب مهریه،یعنی چی اه 

واقعا منم بهش گفتم ولی اون گفت که ما بین خودمون همه چی رو تموم کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم میترسه اگه به خواسته هاش توجه نکنیم بعد عروسی نذاره برادرم بیاد خونه مامانم اینا

واه واه مگه اختیار مرد دست زنه چه حرفا

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
واقعا منم بهش گفتم ولی اون گفت که ما بین خودمون همه چی رو تموم کردیم

پ شماهم بهش میگفتید خودتون دست ب جیب شو وخونه بااونا اجاره کنید یابخرید اخ یعنی چی چقدر پروش کردید

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
خب چ ضرری خونه رو عوض کنین دیگه ویلارو بفروشی درسته میخوره تو سر مال ولی بهتر از جنگ و دعواس ک بقیه ...

مهندس برق کارمند رسمی شرکت برقه الانم میخوایم بفروشیم ولی بابام میگه حداقل یه آپارتمان بخریم که بزرگ و خوب باشه ولی عروسمون میگه نمیخوام میخوام طرف مامانم اینا باشه 

مامانش اینام تو جایی میشن که گرون ترین آپارتمان 200میلیون ولی خونه ایی که بابام خریده 2میلیار پولشه

پ شماهم بهش میگفتید خودتون دست ب جیب شو وخونه بااونا اجاره کنید یابخرید اخ یعنی چی چقدر پروش کردید

گفتیم فعلایه جارو رهن کنید تا خونه به قیمت خوبی به فروش بره ولی حرف گوش نمیدن

مهندس برق کارمند رسمی شرکت برقه الانم میخوایم بفروشیم ولی بابام میگه حداقل یه آپارتمان بخریم که بزرگ ...

بخرین همون ۲۰۰ تارو بدین بش دهنشو ببندین دیگه بابا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
گفتیم فعلایه جارو رهن کنید تا خونه به قیمت خوبی به فروش بره ولی حرف گوش نمیدن

اوووووو 

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
دلم برای پدرومادرت چقدر سوخت یکجوری شدم بخدا

بخدا از سنگ صدا در میاد از پدر و مادر من نه برادر منم داره سو استفاده میکنه دیگه آنقدر اذیتشون کرده که مامانم میگه انشاالله روز عروسیشون من بمیرم  

بخرین همون ۲۰۰ تارو بدین بش دهنشو ببندین دیگه بابا

آخه بخشیدا منظور بدی ندارم ولی بابام میگه ارزش عروسم بالاتر از این حرفاست که بیاد تو یه آپارتمان 200میلیونی بشینه در حالی که ما میتونیم براش بهترینا رو بخریم

بخدا از سنگ صدا در میاد از پدر و مادر من نه برادر منم داره سو استفاده میکنه دیگه آنقدر اذیتشون کرده ...

خدانکن،شمامجردین

آخه بخشیدا منظور بدی ندارم ولی بابام میگه ارزش عروسم بالاتر از این حرفاست که بیاد تو یه آپارتمان 200 ...

فعلا ک عروستون داره خودش با زبون و چش و ابرو و دست و پا میگه من زیادیم شده...بازم خودتون میدونین وقتی ی چیزیو میشه حل کرد ب راحتی اینهمه دعوا مرافه برا چی الکی اعصابتون خراب شه