2777
2789
@gestapo     گفتم شاید راضی نباشی تو جمع بگم. یادمه قبلا با کاربری اخشاو تاپیک زدی چجوری ...

خوب دیگه شما ک وضعیت منو نمی دونی از کجا می دونی دوست دخترمه

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
خوب دیگه شما ک وضعیت منو نمی دونی از کجا می دونی دوست دخترمه

نه اصلا ب من ک ربطی نداره. کلی گفتم. خوب نیست آدم تظاهر کنه. شمایی ک آهنگ خارجی معرفی میکنی و دوست دخترداری میای ادا مذهبیا رو درمیاری. این برام سوال شد 

prove yourself to yourself not others

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا ب من ک ربطی نداره. کلی گفتم. خوب نیست آدم تظاهر کنه. شمایی ک آهنگ خارجی معرفی میکنی و دوست د ...

ای داد بیداد ببین عوض تشکر داری طعنه میزنی کاش نمی گفتم بهت ها 

بازم ک داری میگی دوست دختر 

بعدش من کجا جا نماز آب کشیدم ؟

ای داد بیداد ببین عوض تشکر داری طعنه میزنی کاش نمی گفتم بهت ها  بازم ک داری میگی دوست دختر&nbs ...

چه طعنه ای؟؟؟؟ اتفاقا دستتم درد نکنه

خودت همش میگفتی آهنگ بده گوش نکن از من مداحی بپرس حجابتو رعایت کن . پناه برخدا این چه فیلمیه این چه آهنگیه . اینا جانماز آب کشیدن نیست؟

وای چه طعنه ای؟؟؟؟ اتفاقا دستتم درد نکنه خودت همش میگفتی آهنگ بده گوش نکن از من مداحی بپرس حجابتو ر ...

سوء تفاهم شده بابا شما فرق شوخی جدی رو متوجه نشدی یعنی ؟

سوء تفاهم شده بابا شما فرق شوخی جدی رو متوجه نشدی یعنی ؟

نه جدی بنظر میومدی. 

کلا نگفتم ک بهتون بربخوره. 

از تظاهر بدم میاد. گفتم بهتون بگم اگه اینجوری نیستین نیازی نیست اینطوری نشون بدین ک خوب خوشبختانه من اشتباه میکردم 

نه جدی بنظر میومدی.  کلا نگفتم ک بهتون بربخوره.  از تظاهر بدم میاد. گفتم بهتون بگم اگه ا ...

خیالتونو راحت کنم هیچ سوراخی نبوده من توش سر نکرده باشم ولی دلیل نمیشه که دست از اعتقادات قلبیم دست بشورم 

خیالتونو راحت کنم هیچ سوراخی نبوده من توش سر نکرده باشم ولی دلیل نمیشه که دست از اعتقادات قلبیم دست ...

عقاید و اعتقادت مانع از انجام کارایی میشه ک بنظرت بد میاد. نمیشه کاری رو بد بدونی اما انجامش بدی. 

ب هرحال گفتم ب من مربوط نیست. 

عقاید و اعتقادت مانع از انجام کارایی میشه ک بنظرت بد میاد. نمیشه کاری رو بد بدونی اما انجامش بدی.&nb ...

این تفکر اشتباهه که بعضیا فکر میکنن هرکسی که اهل نماز و حلال حرام بود و دم از دین زد باید مصوم باشه هیچ خطا و اشتباهی ازش سر نزنه 

مثلا شما خودت پیش نیومده دروغ بگی ؟ با اینکه همه میدونن دروغ گناهه

این تفکر اشتباهه که بعضیا فکر میکنن هرکسی که اهل نماز و حلال حرام بود و دم از دین زد باید مصوم باشه ...

من اعتقادی ندارم ب اینچیزا. اما ب اون کاری ک اعتقاد دارم خلاف اون انجام نمیدم.