2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیجشو نداری؟

پایین همین فیلم ها نوشته منیر دیگه 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
چه موادي استفاده ميكنن بعد آرايشگراي مام يه تومن از آدم پول ميگيرن  مواد آشغال ميريزن پدر مو ...

آخ حرف دل منو زدی. این آِرایشگرای ایرانی فقط ب فکر دیزاین آرایشگاه و پول گرفتن و چرت و پرت مالیدن ب کله ماان.   

prove yourself to yourself not others
آخ حرف دل منو زدی. این آِرایشگرای ایرانی فقط ب فکر دیزاین آرایشگاه و پول گرفتن و چرت و پرت مالیدن ب ...

همشون پودر دكلره سي گل ميريزن

من هيچ آرايشگري رو نديدم جلو خود ادم رنگ مو يا دكلره بريزه ميرن تو يه اتاق ديگه

همشون پودر دكلره سي گل ميريزن من هيچ آرايشگري رو نديدم جلو خود ادم رنگ مو يا دكلره بريزه ميرن تو يه ...

من برا عروسی خواهرم رفتم یه آرایشگر. الانم کلم بوی تافت میده بس ک آشغال زد ب موهام   

prove yourself to yourself not others
پیجشو نداری؟

به انگلیسی بزنی استاد منیر میاد 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود