2777
2789
عنوان

کره /سئول

2480 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من از همون بچگی طرفدار کره ای ها بودم وقتی به یکی میگی طرفدار کره ای هام و میخوام برم کره میخنده بهت و‌اصلا به علایق تو احترام‌نمیزاره ادم خیلی ناراحت میشه نه به علایقش احترام‌نمیزارن که خب بچه ها الان که من میگم میخوام برم کره میگن که کره مثل فیلماش نیست‌ها یا میگن حتما فیلم کره ای زیاد میبینی خب راستش من فیلم کره ای کم میبینم من نمیگم که کره مثل فیلم ها هست من عاشق مردمشم نمیدونم چرا از همون‌اول اون چشم بادومی ها برام دوس داشتنی و نزدیک بودن خودمو بهشون نزدیک حس میکردم خودم هم شبیه کره ای هام وقتی زبان کره ای یاد میگیرم میگن که اخه بلد شدی میخوای چیکار کنی خب من هدفی دارم که زبان کره یاد میگیرم من میخوام آینده خودم رو تو کره ادامه بدم برای تحصیل به کره میرم این هدف منه نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مستند بود شبکه سه پخش کرد که دختره عشق کره بود یه سفر بالاخره جور شد رفت کره بدون هزینه چون تو یه مسابقه برنده شده بود

کره ای ها خیلی خوب و بهتر از اروپایی ها هستن یکمم شبیه ما ایرانیا هستن البته یکم

اما میگفت اگه کره الان کره شده حزو ده اقتصاد برتر جهانه چون میگفت مردمش فقط کار میکنن همه ی زندگیشون شده کارکردن همش استرس اینو دارن که شغلشونو از دست بدن چون اگه یکم تو شغلشون کم بزارن یکی دیگه رو جایگزینش میکنن خلاصه میگفت چه توی درس چه توی کار خیلی خیلی میدوئن زندگیشون همش کاره

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
منم خیلی دوسشون دارم  کجا میری کلاس زبان که کره ای یاد میدن ؟

یه آموزشگاه تو شهر خودم پیدا کرده بودم فعلا تشکیل نشده خودم خوآموزی میکنم دیگه تشکیل نشه یه راس شروع میکنم بیشتر خوداموزی کردن

یه مستند بود شبکه سه پخش کرد که دختره عشق کره بود یه سفر بالاخره جور شد رفت کره بدون هزینه چون تو یه ...

اره عزیزم اونجوریه بعد بعضیا میگن نژاد پرستن کره ای ها والا من مشکلی با هیچ چیزشون ندارم در ضمن کره ای ها در وقت کار بیش از حد کار میکنن در وقت تفریح هم در اخرین دقیقه تفریح میکنن خیلی انسان های قانون مندی ان

اره عزیزم اونجوریه بعد بعضیا میگن نژاد پرستن کره ای ها والا من مشکلی با هیچ چیزشون ندارم در ضمن کره ...

اره قانونمندن که تونستن انقد پیشرفت کنن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍