2777
2789
عنوان

کره /سئول

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 39 پست

منم زبان کره ای گه گاه میخونم تازه شروع کردم ولی تب کره بعد یه مدت از سرت میفته شاید الآن ناراحت بشی از حرفم ولی اقتضای سنته من همسن تو بودم مطمئن بودم که تو 18 سالگی مستقل میشم میرم تو الهیه تهران تنها زندگی می کنم😂😂😂😂😂😂تو یه برج20طبقه😂

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زبان کره ای گه گاه میخونم تازه شروع کردم ولی تب کره بعد یه مدت از سرت میفته شاید الآن ناراحت بشی ...

ببین عزیز من از حرفت ناراحت نیستم شایدم یکم شدم ولی من مطمئنم هیچوقت کره از سرم نمیوفته نمیدونم چرا ولی حس درونم میگه تو کره به موفقیت های بزرگ میرسی این حس واقعی چرا وقتی به هدف های بزرگ همچین میگن باید احترام بزارن

سلام عزیزم من اتفاقی تاپیکتو دیدم . من راجب مهاجرت و پذیرس و بورسیه تحصیلی کره هر اطلاعاتی بخوای دارم . خودمم میخوام چهار سال دیگه بعد از لیسانسم با بورسیه یا پذیرش برم کره تو تلگرامم کلی کانال آموزش رایگان زبان کره ای و راهنمایی مهاجرت به کره دارم. بهت درخواست دوستی دادم اگه خواستی قبول کن بیا راجبش حرف بزنیم 

واااااای دقیقا منم از همون بچگی عاااااشق کره بودم

مخصوصا بازیگراش

شمایی ک این تایپک ساختی دقیقاداری حرف دل منو میگی

منم میخوام برم کره اونجا ادامه تحصیل بدم

ولی همه مسخرم میکنن

خیلی دلمو میشکنن واقعا خب ادم ناراحت میشهههه

اصلا من کلا خودمو کره ای میدونم ن ایرانی

فقط تنها کسی ک وقتی میگم من میرم کره و این حرفا رو میزنم و مسخرم نمیکنه فقط بابامه

بقیه حتی یک گیر کوچیکم میدن و ناراحتم میکنن

ببین عزیز من از حرفت ناراحت نیستم شایدم یکم شدم ولی من مطمئنم هیچوقت کره از سرم نمیوفته نمیدونم چرا ...

سلام نمیدونم هنوز سر حرفت هستی با نظرت تغییر کرده  ولی عزیزم به هدفت فکر کن و حرف دیگران ناراحت نشو 

خب چی بشه از الان تعیین کردن هدف که بهتره

سلام 

ببخشید چی شد زبون کره ای رو یاد گرفتید ؟منم اینه شما هدفم کره هستش و دلم میخواد کره برم منم ۱۵ سالمه میشه اگر اطلاعاتی از کره دارین بهم بگین ؟