سلام دوستان من از همون بچگی طرفدار کره ای ها بودم وقتی به یکی میگی طرفدار کره ای هام و میخوام برم کره میخنده بهت واصلا به علایق تو احترامنمیزاره ادم خیلی ناراحت میشه نه به علایقش احترامنمیزارن که خب بچه ها الان که من میگم میخوام برم کره میگن که کره مثل فیلماش نیستها یا میگن حتما فیلم کره ای زیاد میبینی خب راستش من فیلم کره ای کم میبینم من نمیگم که کره مثل فیلم ها هست من عاشق مردمشم نمیدونم چرا از هموناول اون چشم بادومی ها برام دوس داشتنی و نزدیک بودن خودمو بهشون نزدیک حس میکردم خودم هم شبیه کره ای هام وقتی زبان کره ای یاد میگیرم میگن که اخه بلد شدی میخوای چیکار کنی خب من هدفی دارم که زبان کره یاد میگیرم من میخوام آینده خودم رو تو کره ادامه بدم برای تحصیل به کره میرم این هدف منه نظر شما چیه؟
ماها میخواستیم باکمک مهندسای امریکایی پیشرفت کنیم اما اونا هرچی دارن ازتلاش خودشون دارن
اره بابا از بچگی تعیین میکنن که میخواد چی کاره بشه خوب بچه هم شوقش واسه درس خوندن بیشتر میشه دیگه نه مثل ایرانی ها وقتی بچه میگه میخوام دکترشم میخندیم بهش
من فكر ميكردم نوجووناي ايراني فقط عشق كره هستن اما يه دختر نوجوون تو فاميلمون هست كه كلا اروپا به دنيا اومده و اونجاست اونجا هم دختراي نوجوون عاشق كره و به خصوص k pop هستن خواننده هاشون خيلي براي تينيجرا جذابن هدفتو دنبال كن خوبه😂