2777
2789
عنوان

کره /سئول

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 39 پست
اره بابا کره ۴۰ سال پیش میخواست مثل ایران باشه الان ایرانو رد کرده

ماها میخواستیم باکمک مهندسای امریکایی پیشرفت کنیم اما اونا هرچی دارن ازتلاش خودشون دارن 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
ماها میخواستیم باکمک مهندسای امریکایی پیشرفت کنیم اما اونا هرچی دارن ازتلاش خودشون دارن 

اره بابا از بچگی تعیین میکنن که میخواد چی کاره بشه خوب بچه هم شوقش واسه درس خوندن بیشتر میشه دیگه نه مثل ایرانی ها وقتی بچه میگه میخوام دکترشم میخندیم بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تو این سن همه جو کره دارن

ببین خودت نوشتی جو کره دارن من جو کره ندارم که ۱ ماه عاشق کره باشم ۱ ماه آمریکا من میگم هدفم کره هست بخاطر هدفم دارم به هر سختی باشه کره ای یاد میگیرم

من تو اینستا چند نفر ایرانی رو فالو کردم که کره زندگی میکنند.پیج اونا رو ببین

من خیلی پیج هارو دیدم کره زندگی میکنن اونایی که ت میگی اسماشونو میگی شاید اونارو ندیدم

نه توروخدا حفشو نزن بخوام برم کره شمالی قربون صدقه ی کشور خودم میرم بخدا😂😂😂😂 کره شمالی زندان تما ...

باشه پس همون برو هه آن مین گوک

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو

من فكر ميكردم نوجووناي ايراني فقط عشق كره هستن اما يه دختر نوجوون تو فاميلمون هست كه كلا اروپا به دنيا اومده و اونجاست اونجا هم دختراي نوجوون عاشق كره و به خصوص k pop هستن خواننده هاشون خيلي براي تينيجرا جذابن هدفتو دنبال كن خوبه😂

من فكر ميكردم نوجووناي ايراني فقط عشق كره هستن اما يه دختر نوجوون تو فاميلمون هست كه كلا اروپا ...

از هر کشوری عاشق کره و کی پاپ هستن هدفمو دنبال میکنم نگران نباش😊