2821
2789
عنوان

باشوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 69 پست
اخه ما نه از شما چيزي ميدونيم نه از ايشون يكم راهنمايي سخت ميشه  مثلا از اسمت پيداست ماماني ب ...

اره نی نی داریم.خب عریزم من گفتم فقط رابطمون عاطفی و گرموصمیمی نیست الکی سر ی چیزی فهرمیشیم ودیگه باهم اشتی نمیکنیم من منتظراونم اونم منتظرمنه.هردومون غرورداریم چجوری این مشکلوحل کنم وگرنه ازلحاظای دیگ خوبیم

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والله من همسرم بیشتر از من محبت میکنه من زبونی اصلا خیلی خجالت میکشم واسه یه کادو تولد هم نمیتونم با ...

ای باباشماک ازمن بدتری  😂😂😂😂😂

چندساله ازدواج کردین ؟

۲ ساله عقدیم هنوز عروسی نکردیم ولی خیلی دوسش دارم ولی محبت زبونیم تو رو در رو خیلی سخته برام 😓

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مثلا ازبیرون میادبالبخند برین سمتش ونوشیدنی براش ببرین ازکاراش تقدیرکنیدمردا عاشق تغریف تمجیدازطرف & ...

من بلدنیستم تعریفش کنم مثلاچی بگم

ای باباشماک ازمن بدتری  😂😂😂😂😂

والله بخدا عوضش همسرم خیلی از من بهتره اگه اونم مثل من بود وای به حالمون بود دیشب کنارم بود باهاش قهر بودم مثلا بهش میگم نزدیک من نیای ها بر میگرده میگه نترس من کنارت نمیام میخوام بدونی من واسه هیچی تو رو دوست ندارم فقط خودتو دوست دارم ولی من بلد نیستم جوابش رو با زبون محبت بگم تا انگیزه بگیره مثل چوب خشک نگاش میکنم فقط😒

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ازدواج زوری منظورشونه ازیناکه سرعقد دخترپسرهمدیگه روبرای اولین بارمیبینن  وگزنه توجیح دیگه ...

احتمالا همین منظورشونه . که اون‌م تو این زمونه وااااقعاااااا چقدر اتفاق میفته مگه ؟@

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
استارتر گل  مجردم ولی میدونم ک  زن برای محبت کردن ، یعنی خرج کردن محبت خودش به انرژی و ا ...

سخته انگیزه ساختن چون خ اعتمادب نفسموازدست دادم

كتاب بخون يا فيلم عاشقانه ببين من از اينا خيلي خوشم مياد بعد جمله هاي عاشقانه اي كه دلمو ميلرزونه ميذارم جلوم اگه بشه به همسرم بگم مينويسن رو اينه من قبلا خيلي انجام ميدادم ولي الان دلم ينگينه حوصله ندارم نميدونم چيا جديده

والله بخدا عوضش همسرم خیلی از من بهتره اگه اونم مثل من بود وای به حالمون بود دیشب کنارم بود باهاش قه ...

اخی عزیزم هخخخخخ من شوهرم اگ اینطوری بود ک من انگیزه میگرفتم ومث خودش میشدم حالااین وسط همودوسداریم اماغرورداریم و همین باعث میشه ب هم نزدیک نشیم

جمله هاي عاشقانه رو همه جاي خونه بذار كه چشمت عادت كنه بعد ميشه ملكه ي ذهنت

مثلا صبح بخير و شب بخير حتما بايد باشه بعد ميتوني كم كم جينگيلي ترش كني

اگه جمله ي محبت أميز كلا به هيشكي نگفتي با تمرين با ني نيت شرو كم

كتاب بخون يا فيلم عاشقانه ببين من از اينا خيلي خوشم مياد بعد جمله هاي عاشقانه اي كه دلمو ميلرزونه مي ...

خخخ جدیدنمیخاد ک همین ک وردزبونت شه کافیه حالاهرچی باشه.چ کتابی بخونم

جمله هاي عاشقانه رو همه جاي خونه بذار كه چشمت عادت كنه بعد ميشه ملكه ي ذهنت مثلا صبح بخير و شب بخير ...

ب نی نیم میگم امانمیتونم ب شوهرم بگم خخخ.مرسی گلم حتمااینکار ومیکنم