2821
2789
عنوان

باشوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 69 پست

ايده ي اس ام اس عاشقانه خوبه

از اين نامه ها تو كيف پول و كمد و جيب و لأي كتاب و رو در يخچال و اينا خوبه 

اگه خجالت كشيدي ميتوني بگي به نظرم كار قشنگي بود گفتم امتحانش كنم

الكي دنبال مناسبت هاي خاص باش از ولنتاين تا روز ازدواج حضرت علي و حضرت فاطمه كه دو هفته پيش بود مثلا يه دست نوشته بذار

ب نی نیم میگم امانمیتونم ب شوهرم بگم خخخ.مرسی گلم حتمااینکار ومیکنم

مثلا قربون صدقه ني ني برو خيلي حتي وقتي شوهرت نيس كه به دهنت عادي شه بعد وقتي هست كم كم بگو واي بچم با مزست به بابا ش رفته يا من اين اخلاقت رو دوست داشتم حالا ني نيمون هم داره 

اسمشو تو گوشيت عوض كردي كاره قشنگيه به نظرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ايده ي اس ام اس عاشقانه خوبه از اين نامه ها تو كيف پول و كمد و جيب و لأي كتاب و رو در يخچال و اينا ...

شوهرمم خیلی سادس وازجلفبازی وسوسولبازی زیادخوشش نمیاد امامن امتحان میکنم اینکاروحتما .تابلکه بجایی برسم مرسی گلم

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
مثلا قربون صدقه ني ني برو خيلي حتي وقتي شوهرت نيس كه به دهنت عادي شه بعد وقتي هست كم كم بگو واي بچم ...

اهان ینی ازش تعریف کنم .ینی واقعامردا تعریف کردنودوس دارند؟مثلادوسنداشته باشم ی لباسیوبپوشه چجوری ازش الکی تعریف کنم اونم خب هواورش میداره همش اون لباسومیپوشه 

اره عزیزم.منم اصلا نمیفهمم.تا یکی میگه با شوهرم مشکل دارم.سریع میپرسن سنتی ازدواج کردی

خب بدترین نوع ازدواجه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

شوهرمم خیلی سادس وازجلفبازی وسوسولبازی زیادخوشش نمیاد امامن امتحان میکنم اینکاروحتما .تابلکه بجایی ب ...

منتظر جايي نباش مسيرشم باحاله براي خودت هم خيلي خوبه جوون ميشي شيطنت ميكني

ما تازگيا دعوامون زياد شده و بدون حل فعلا كه كجدار مريض صبح به صبح اداي خوب بودن در مياريم خودش يه كمكه

يه وقتايي هم تو دعوا ميرم بش ميگم مثلا چالشه ني ني سايته كه اوني كه باش قهري محبت كني مثلا

جواب عكسش ميشه وقتايي كه محبت ميكنم ميگه باز چه چالشي رفتي ولي تو انه لحظه جواب ميده و قسنگ ورق برميگرده

واس بغلی ایناخجالت نمیکشم واس زبون ریختن محبت کردن خجلم میاد

برادرت نيس که با هم جرو بحث ميکنين هر روز, يه دوبار جذاب حرف بزن خجالت بريزه اونم حتما اولش تعجب ميکنه بعد مياد وسط

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
اهان ینی ازش تعریف کنم .ینی واقعامردا تعریف کردنودوس دارند؟مثلادوسنداشته باشم ی لباسیوبپوشه چجوری از ...

اينجور مواقع ميگن نگين اين خوب نيس بگين اون يكي بيشتر بهت مياد اينم خوبه هاااا

يا مثلا حرف رو بداري دهنه خودش به نظرت اون يكي بهتر نيس 

يا اگه كسي واسش مهمه مثلا بگي اونو خونه مامانت پوشيدي چقدر خوب بود و تعريف كردن

منتظر جايي نباش مسيرشم باحاله براي خودت هم خيلي خوبه جوون ميشي شيطنت ميكني ما تازگيا دعوامون زياد ش ...

خب مردامنتظریه جرقن حالابرعکس شده بجااینکه اونابین منت بکشن مابایدنازشونوبخریم این وسط مادوتاخیلی غرورداریم وقتیم قهریم تاروز بعد باهم نمیحرفیم وفتی ازسرمون دررفت اونوقت دواایمون باهم صحبت میشم بدون هیچ محبتی یامعذرت خاهی.حالاشماخوبین ک

اگ زندگیتو شوهرتو دوس داری بهش محبت کن خجالتم سراغت اومد بزن تو دهنش بگو شوهرمه ها به شوهرم محبت نک ...

شمامردی؟؟

سخته انگیزه ساختن چون خ اعتمادب نفسموازدست دادم

چند تا راه سادشو میگم تست کن ، اگ از این راه ها جواب نگرفتی باید از کمک دیگران مثل مشاور کمک بگیری 

اول از همه علایقت دنبال کن ، متلا پیاده روی اگ علاقت هست هر روز برو 

اگ هنر یا کیک پختن یا نقاشی یا ورزش یا هر چیزی ک جز علایقت هست لیست کن و بهشون وقت بگذار ، علایق ،انرزی و انگیزه هستن 

دوم کترهای کلافه کننده و معضل یا مشکلات همیشگی رو حذف کن ، مثلا همیشه سر سطل زباله یا جمع کردن سفره یا باقیمونده غذا یا،،،،،، چیزهای سطحی بحث یا کلافگی برات ایجاد میشه ک روحیت خراب میکنه ، چند تا از این کلافه کننده ها لیست کن و حذفشون کن ، ک دیگ اگ پیش اگمدن بی اعتنا باشی و کلافه نشی، 

سوم کارهایی با انگیزه انسانی انجام بده ، مثلا اگ مذهبی هستی دعا بخون چله بردار و یا کارهای انسان دوستانه جمع سرای محله و مسجد محل کمک به سالمندان و ،،،، این کارها اعتماد به نفس و حس انسان خوب بودن داخل ادم رشد میدن ، 

چهارم با افرادی ک از سما سطح اگاهی بیشتری دارن بیستر ارتباط بگیر اگ در هفته دوبار از منزل خارج ممیشدی حالا ۴بار با ۴فرد مختلف رفت و امد کن ، معاشرت با مردم و صله رحم بزرگترین حلاله، ولی ددقت کن ک درد دل زیادی باعث شر نشه، 

و ،،،، 

و،،، 

ی عالمه راه نرفته دیگ ک خودت میتونی برای خودت تجویز کنی ، 

مثلا سریعترین و بهترین تغیییر دهنده خلق موزیک هست ، هر روز موسیقی پلی کن شاد و رقاص شو حتی در حد بشکن زدن ، 

موفق باشی گلی