2821
2789
عنوان

باشوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 69 پست

[QUOTE=101254067]والله من همسرم بیشتر از من محبت میکنه من زبونی اصلا خیلی خجالت میکشم واسه یه کادو تولنمیتونمیت

ی شعر یا ترانه عاشقانه  یا حتی بچگونه ، تمرین کن صداتو ضبط کن توی تلگ رام براش بفرست ،یا با اهنگ هم خونی کن برای فیلم بگیر بفرست ، خیلی کارا میتونی کنی ، 

استارتر جان راهنماییهای بچه ها خوب بود فقط یهویی ۱۸۰ درجه تغییر کردن شاید برای هردوتون سخت باشه و بعد از یه مدتم نتونی ادامه بدی

بنظرم قدمهای کوچولو برای چنین تغییراتی بهتر باشه

ضمنا دمت گرم که صداقت و شهامت داری و اشتباهتو میپذیری. یک قدم بزرگ جلویی

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب بدترین نوع ازدواجه

کی گفته بدترین نوع ازدواج سنتی؟والا اینجا آدم چه حرفهای عجیب غریبی میشنوه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
چند تا راه سادشو میگم تست کن ، اگ از این راه ها جواب نگرفتی باید از کمک دیگران مثل مشاور کمک بگیری&n ...

ممنون عزیزم راهنماییات خیلی خوب بودن خیرببینی❤

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
کی گفته بدترین نوع ازدواج سنتی؟والا اینجا آدم چه حرفهای عجیب غریبی میشنوه

خودم سنتی ازدواج کردم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

خدایی چه ربطی به ازدواج سنتی داره که میپرسی؟

دیدی که ازدواج سنتی بود😂

اخه یکی با یکی دوست باشه با هزار زور و زحمت به عشقش برسه از روزه اول بهش بی محلی میکنه🤔حتما نمیخواسته طرفو دیگه

😍😍😍
دیدی که ازدواج سنتی بود😂 اخه یکی با یکی دوست باشه با هزار زور و زحمت به عشقش برسه از روزه اول بهش ...

نخیراینطورنیست الان ازدواج رسمیادیگه مثل قدیم نیست ک همونبینن یانخوان وبزور شوهربدن .من فقط روی شوهرم برام سنگین بود و خجالتی بودم نمیتونستم زبون بریزم همین اصلاهم ربطی ب سنتی نداره.اتفاقاسنتی خوبه تااونیکیا ک هزارتاداستان دارن

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘