2821
2789
عنوان

باشوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 69 پست
خجالت نداره ک برو بغلش بوسش کن کم کم یختون باز میشه

واس بغلی ایناخجالت نمیکشم واس زبون ریختن محبت کردن خجلم میاد

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
دقیقا ربطی نداره . نمی دونم تعریف دوستان از ازدواج سنتی چیه و چه تصوری دارن ازش. منظو رم به این دو ...

ازدواج زوری منظورشونه ازیناکه سرعقد دخترپسرهمدیگه روبرای اولین بارمیبینن 

وگزنه توجیح دیگه ای نداره

نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علايقش رو ميدوني اهل مهمونيه يا اهل كتا و فيلم يا اهل خوانواده و اينااااااا

از اون محيطا شرو كن اول محيط ها رو و موقعيت رو بوجود بيار بعد كم كم حرف 

حتما برا خودتم سخته كه خرف بزني و تو صدأت عشوه بياد ولي كم كم يا بچگونه حرف زدن

من ولی فکر میکنم زن وقتی محبت نبینه انقدر پژمرده میشه که نمیتونه خودش محبتو تویی خونه به قول شما روا ...

دقیقا اینطوریه😢

کلمات محبت امیز وعشقولانه بگین توجه تونا به همسرتون بیشترکنید مطمئن باشید تحت تاثیر قرارمیگیرن وبمرو ...

مثلاچجوری بش توجه کنم

خدایی چه ربطی به ازدواج سنتی داره که میپرسی؟

سنتی های الان ک مثل سنتی های قدیم نیس ک ازقبل همونبینند

اول از همه با پیامکهای احساسی شروع کن مثلا پیام میدی چیزی بخر بگو عزیزم داری میایی زحمت بکش فلان چی بخر بعدیواش یواش توکلامت کلمات عاشقانه روبیاربعد تو رابطه دوست دارم بگو یواش یواش با کلمه ها گرمش کن خالش خوب نیست بگو بمیرم چت شده وقتی کاری برات میکنه بگو مرسی که اینقدر هوامو داری خیلی دوست دارم

مثلاراهنمایی خاستم بازیداد داره ب صد میرسه اما پستا5تاس همش!!ماشالله همه خانندن فقط

اخه ما نه از شما چيزي ميدونيم نه از ايشون يكم راهنمايي سخت ميشه 

مثلا از اسمت پيداست ماماني

با ني نيت كه بچگونه حرف ميزني يه جمله هم به اون بگو

البته درسته نود درصد مردا فقط در برابر خودشون بچگونه حرف زدن رو دوست دارن ولي ده درصدم ندارن و بهش ميگن جلف بازي

سنتی های الان ک مثل سنتی های قدیم نیس ک ازقبل همونبینند

اصلا من کلا معنی این سوال نمیفهمم که هی میپرسن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اول اینکه خجالت نداره , حالا که سختت هست کم کم شروع کن اما طولانی نشه, تا اوضاع خراب تر نشده درستش ک ...

اره میدونم کارم درست نبوده اماحالا دیگه عادت کردم میخوام ورد زبونم شه محبتا.امانمیتونم نمیدونم واقعا

استارتر گل 

مجردم ولی میدونم ک 

زن برای محبت کردن ، یعنی خرج کردن محبت خودش به انرژی و انگیزه احتیاج داره 

پس قدم اول ، زندگی شخصی و روحی و خلق خودتو بهتر کن ، الاالان میگن ارایش کن مو رنگ کن خرید کن ،   

من کار به این حرفا ندارندارم برای خودت انگیزه و انرژی بالایی برای ززندگی مشترکت بساز ، دیدی بعضی روزا حال ادم خوبه ، اونجوری باش سعی کن روزای بیشتریبا انرژی و مثبت باشی ، این مثبت بودن بعلاوه یکم خلاقیت و هنر و خودش معجزه میکنه، نیاز نیست گل بخری یا کادو بدی ، توجه و انگیزه، انگیزست ک تغیییر ایجاد میکنه، شروع کننده باش ،  

والله من همسرم بیشتر از من محبت میکنه من زبونی اصلا خیلی خجالت میکشم واسه یه کادو تولد هم نمیتونم با زبون محبت تبریک بگم میارم میگم تولدت مبارک همین😒خیلی تمرین میکنم ولی تو موقعیتش مثل چوب خشک هستم مثلا همسرم منو تو بغلش میگیره فشار میده جوری که مشخص هست از ته دلش هست بهم میگه حسرت اینجوری بغل کردن تو رو دارم میبنی من چطوری بغلت میکنم این یعنی من تو رو بیشتر دوست دارم تا تو منو ولی نمی دونه من چقدر دلم میخواد اونجوری بغلش کنم ولی خجالت هست که نمیزاره😣😣😒😒

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍