2777
2789
عنوان

کودک شل

| مشاهده متن کامل بحث + 8848 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه لاغر هم نیست

سلام عزیزم خوبی دخترت چطوره تو رو خدا اگ پیغامم روخوندی جوابمو بده بگو دخترت چی شد من دخترم یکسالشه بدنش شله هیچ کاری نمیکنه دارم از غصه میمیرم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
خوبه ا😍چند وقته راه افتاده 🙏

خداروشکر خیلی خوشحال شدم براتون انشالله ک پسر منم خوب بشه الان شیش ماهشه ن گردن گرفته و ن غلت میزنه پاهاشم کم تکون میده و کلا شله دارم دیوونه میشم افسردگی گرفتم

خدایا خودت حال دلمو خوب کن تو درمان هر دردی
سلام عزیزم وقتی گفتی بچتون شله هیچ کاری نمی کنه حتی گردن هم نمیگرفت یا فقط راه نمیرفت

بچم نه ماهگی گردن گرفت عزیزم یکسال و یک ماهش بود شروع کرد سینه خیز بره ولی خیلی کم یکسال و دوماه چهار دست و پا ... و الان یکماه راه میره ... اینقدرم شیطون شده ... ولی خیلی بدنش شل بود ب حدی ک زیر دستاشم ک میگرفتم وزنشورو پاهاش تحمل نمیکردو می نشست 

خداروشکر خیلی خوشحال شدم براتون انشالله ک پسر منم خوب بشه الان شیش ماهشه ن گردن گرفته و ن غلت میزنه ...

هوو چ خبرته عزیزم ...البته حقم داری ولی بخدا غصه نخور منم مث تو بودم بچه خواهرم یکماه از دخدر من کوچیک تر بود ولی همه کاراش زوتر بود من مینشستم گریه میکردم ولی الان میگم گاش بجای مقایسه لذت میبردم از بچم ... اشتباه منو نکن زوده بخدا.. همه میگفتن بچت چرا تکون نمیخوره ولی الان یکی نیس بیاد جمعشکنه 

هوو چ خبرته عزیزم ...البته حقم داری ولی بخدا غصه نخور منم مث تو بودم بچه خواهرم یکماه از دخدر من کوچ ...

خدا از دهنت بشنوه. اره واقعا هیچ لذتی از بچه داری نمیبرم شب و روز فکر و خیال و گریه دکتر ازمایش اس ام ای نوشته براش امروز میبرم ک بده ایشالله ک منفی بشه دارم دق میکنم

خدایا خودت حال دلمو خوب کن تو درمان هر دردی
خدا از دهنت بشنوه. اره واقعا هیچ لذتی از بچه داری نمیبرم شب و روز فکر و خیال و گریه دکتر ازمایش اس ا ...

منم بردم .. نگران نباش عزیزم