دخترم ۲ونیم سالشه ولی هنوز نه میشینه نه چهار دست وپا ونه راه میره بدنش شله اصلا نمیتونه رو پاهاش وایسته خیلی داغونم به نظرتون چی کار کنم دکتر هم تا جایی که دلتون بخواد بردم همه جا ولی اصلا خوب نمیشه
سلام ، من یه مادرم و فرزندم مشکل شل بودن داره ، و با پرس و جو از دوستان و آشنایان این شماره رو به من دادند ۰۹۱۰۳۶۰۹۶۰۰ و باهاشون تماس گرفتم و برخوردشان هم خوب بود و رایگان فرزندم رو ویزیت کردند .
بچم نه ماهگی گردن گرفت عزیزم یکسال و یک ماهش بود شروع کرد سینه خیز بره ولی خیلی کم یکسال و دوماه چها ...
سلام عزیزم ان شاالله حال دل خودت و خونوادت خوب باشه. من بعد سالها نازایی با ای وی اف باردار شدم و دوقلو دارم ولی بچههام شش ماهشون بدنشون شل و خوب گردن نگرفتن. میشه لطفاً منو راهنمایی کنید. بچه شما بدنش شل بود؟اخه گفتید ۹ماهگی گردن گرفته
خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.