2777
2789
عنوان

کودک شل

| مشاهده متن کامل بحث + 8848 بازدید | 91 پست
خوب شد بعدش؟

اره الان خوبه بزرگه ٢٠سالشه راه ميره خيلي خوب قد بلندم هست مشکلي نداره

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چی بگم فقط اینو میدونم که خیلی داغونم هر کاری از دستم براومده انجام دادم ولی خوب نمیشه هر روزم کاردرمانی میبرم فقط خواستم ببینم اگه کسی چیزی راجب بش میدونه راهنماییم کنه

تا خدایی هست......
نمیدونم چی بگم فقط اینو میدونم که خیلی داغونم هر کاری از دستم براومده انجام دادم ولی خوب نمیشه هر رو ...

چیز خاصی نمیدونم ولی خوب دعا میکنم واسش انشالله که هرچه زودتر خوب بشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اره الان خوبه بزرگه ٢٠سالشه راه ميره خيلي خوب قد بلندم هست مشکلي نداره

ماهم دختر دایی و پسر عمه هستیم تو غربالگری سندروم زده بودن بعد فرستادن امینو سنتز گفتن کاملا سالمه

تا خدایی هست......
ماهم دختر دایی و پسر عمه هستیم تو غربالگری سندروم زده بودن بعد فرستادن امینو سنتز گفتن کاملا سالمه

ناراحت نشي ولي مال همونه ژن معيوب 

دکترا چند درصد خطا رو در نظر نگرفتن گفتن سالمه ولي حتما خوب ميشه ولي چند تا دکتر طب سنتي هم ببرش تا عادت نکنه به وضع الانش 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
ربطي نداره اين مشكلات معمولا ژنتيكي هستن 

هر بیماری معمولا جنبه ژنتیکی و محیطی دخیل هست

چون چیزی از ژنتیک نگفت استارتر من فقط یه احتمالو گفتم🌹

خودم میدونم از چه قراره درسشو خوندم🌹

❤❤🌸🌸
هر بیماری معمولا جنبه ژنتیکی و محیطی دخیل هست چون چیزی از ژنتیک نگفت استارتر من فقط یه احتمالو گفتم ...

آره اما بدون آگاهي از شرايط بچه و خونوادش با اين حرفتون فقط عذاب وجدان بي دليل به اين مادر ميديد قرصاي مسكن با تجويز پزشك تو بارداري بي خطره

آره اما بدون آگاهي از شرايط بچه و خونوادش با اين حرفتون فقط عذاب وجدان بي دليل به اين مادر ميديد قرص ...

عزیز من داروسازم 

الانم اتفاقیه که افتاده چه میشه کرد ... خدا کمک کنه به مادرش فقط ایشالا زودی خوب بشه

❤❤🌸🌸

سلام من هفته پیش پسرمو بردم خانه بازی بعد دیدم یه بچه اومده بود در ظاهر کوچکتر از پسر من بود من گفتم آخی پسرتونو که میبینم یاد خاطرات پسر خودم میوفتم گفتند مگه پسرتون چندسالشع گفتم 3سالو نیم گفتند پسر منم همینه گفتم جدی آخه دیدم ریزس گفتند پسر من 3 سالگی تازه راه افتاد دوسالو نیمگی نشست ایشون گفتند همه دکتری میبردم میگفتند هیجیش نیست و من داغون بودم که دیدم الان دوسالو نیمه حتی نمیشینه و همه مردم بهم حرف میزدند که گفتند دقیقا دوسالو نیمش که شد یهو نشست انشاالله از شمام همینطوره عزیزم