دخترم ۲ونیم سالشه ولی هنوز نه میشینه نه چهار دست وپا ونه راه میره بدنش شله اصلا نمیتونه رو پاهاش وایسته خیلی داغونم به نظرتون چی کار کنم دکتر هم تا جایی که دلتون بخواد بردم همه جا ولی اصلا خوب نمیشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیدونم چی بگم فقط اینو میدونم که خیلی داغونم هر کاری از دستم براومده انجام دادم ولی خوب نمیشه هر روزم کاردرمانی میبرم فقط خواستم ببینم اگه کسی چیزی راجب بش میدونه راهنماییم کنه
سلام من هفته پیش پسرمو بردم خانه بازی بعد دیدم یه بچه اومده بود در ظاهر کوچکتر از پسر من بود من گفتم آخی پسرتونو که میبینم یاد خاطرات پسر خودم میوفتم گفتند مگه پسرتون چندسالشع گفتم 3سالو نیم گفتند پسر منم همینه گفتم جدی آخه دیدم ریزس گفتند پسر من 3 سالگی تازه راه افتاد دوسالو نیمگی نشست ایشون گفتند همه دکتری میبردم میگفتند هیجیش نیست و من داغون بودم که دیدم الان دوسالو نیمه حتی نمیشینه و همه مردم بهم حرف میزدند که گفتند دقیقا دوسالو نیمش که شد یهو نشست انشاالله از شمام همینطوره عزیزم