2777
2789
عنوان

کتک میزنید؟

2270 بازدید | 47 پست

کتک میزنید وقتی عصبانی میشید؟

من اول تذکر میدم وقتی گوش نداد تا حد مرگ ک دهنش خونی بشه میزنم... چون قبلنا رزمی کار کردم.. اینقدر پرو باشه ک ی رزمی کارو تهدید کنه پس حقشه ک تا تهش بخوره

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

با زبون کتک میزنم😁 دبیرستان ک بودم میخاستم با مشت بزنم تو دهن نوخاله کلاس ک هی گیر میداد بم دوستم نذاشت بعدم معلم اومد

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ی دختر خانومیو میشناختم رزمی کار بود خیلی جو گیر بود منتظر بود بهش بگی تو تا بهت بپره یکاری کرد نظرم درمورد ورزشکارامون عوضه شه اه ازش متنفر بودم بدبخت عقده ای

البته ببخشید بلانسبت شما

همسرم دلیل من است. 💜🌱

یا خدا کیو؟ من تاحالا کسی رو نزدم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

جمله معروفم رو تکرار میکنم

کسی که کتک میزنه اختلال روانی داره، مرد و زن هم نداره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز