2789
عنوان

کتک میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 47 پست

مطمئن باش یه جایی دست رو کسی بلند کنی از اونجا به بعد اون شخص به وسیله قانون می تونه دمار از روزگارت دربیاره، اونوقت قانون نمیاد ازت بپرسه چرا کتکش زدی؟! تو هم بگی: چون بهش تذکر دادم و نفهمید 

اینارو هم در نظر بگیر تا بعد ها به جای طرف، دهن خودتو و اطرافیانتو سرویس نکنی 

کل تاپیکو خوندم مشخصه هنوز کله ات باد داره ولی اینم در نظر بگیر که همیشه از تو قوی تر هم وجود داره 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

حرفه ای رزمی کار کردی گلم؟؟

میدونم که حرفه ای کار نکردی ، چون اگه حرفه ای کار میکردی هیچوقت نمیزاشتی کنار و هیچوقت هم چنین عقیده ای نداشتی ...

من دان چهار تکواندو دارم ، از پنج سالگی تکواندو کار میکنم و الان هیفده سالمه ...

الانم که دارم براتون تایپ میکنم تو خوابگاه تیمم ، تمرینات فشرده داریم ...

قهرمان کشورم ، دیگه در حدی جاهایی که باید خودمو ثابت میکردم کردم که دیگه هیچکس دور و برم نمیپره ...

قبلا هم که توهم میزدن و مزاحم میشدن ، با تمسخر ردشون میکردم ...

چون فک میکنم اونجور آدما در حدی نیستن که حتی من بخوا خودمو براشون ناراحت کنم چه برسه به اینکه بزنمشون..

ولی با پسرا مبارزه کردمااا ،تو مبارزه میزنم..

ولی بیرون زمین یه دختر مهربون و خوشروعم🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش یه جایی دست رو کسی بلند کنی از اونجا به بعد اون شخص به وسیله قانون می تونه دمار از روزگارت ...

اره درسته ، منم یکی از دلایلی که اینجور کارا نمیکنم اینه ک اگه شکایت کنن و برام پرونده بسازن بعد برا گرفتن داوری و مربی گری به مشکل بر میخورم ...

وگرنه بره خاندانشم بیاره من حریفم