2789
عنوان

کتک میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2275 بازدید | 47 پست
برو بابا پس توام ی جوگیر مث اونی گفتم حوااااااسم نبود رو صندلیش نشستم. این رو اعصاب راه رفتنه؟ اصن ...

من اصلا ب مثال تو توجه نکردم .. من دارم کلی میگم

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

دوس پسرتو زدی تاحالا؟خیلی باحال میشه

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاش منم بلد بودم بعضیا اونقد عذاب میدن ادمو ک کتکم کمه براشون ..صدات کنم کمکم میای😏

اره میام.. اگ هزار ب این ادما بگی بسته دهنشون رو نمی بندند ولی اگر ی بار بزنی دهنشون واسه همیشه بسته میشه

وقتی با حرف زدن عادی متوجه نمیشه باید با کتک حالیش کنی.. ن ازدواج نکردم

نمیدونم ولی اینجوری برای آرامش واعصاب خودتم بده

دیدی وقتی یک خانمی اینجا پست میذاره شوهرم کتک میزنه همه ماچقدر از طرف احساس انزجار میکنیم که چون مرده قدرت داره چطور میتونه بخودش اجازه بده یک زن ضعیفتر از خودش بزنه وهمه میگن مشکل روحی داره مرده

حالا شماهم مثل اون

خودتو کنترل کن

خدایا شکرت

هیچ کس حق نداره ارامشمو بهم بزنه و اگ میخاد روی اعصابم راه بره دهنشو آسفالت میکنم

چنین ادمایی رو درک نمیکنم

یعنی تاحالا این همه ضعف اعصاب رو تو یه نفر ندیدم!

انسانیم آدمیم، چه معنی میده هرکی ناراحتمون کرد بهش حمله کنیم؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اره میام.. اگ هزار ب این ادما بگی بسته دهنشون رو نمی بندند ولی اگر ی بار بزنی دهنشون واسه همیشه بسته ...

و اگه شوهرتم یکی بود با همین طرز فکر خودت چی؟ 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
چنین ادمایی رو درک نمیکنم یعنی تاحالا این همه ضعف اعصاب رو تو یه نفر ندیدم! انسانیم آدمیم، چه معنی ...

چون باید حالیش بشه ک حق نداره کسیو ناراحت کنه

چون باید حالیش بشه ک حق نداره کسیو ناراحت کنه

این طرز تفکر رو نفهمم و خیلی خوشحالم اطرافم ندارم امثال شما رو

خیلی نفرت انگیزن ادمایی که فکر میکنن چون میتونن، باید بزنن. اینجور آدما چون از قدرت مکالمه و منطق محرومن، با وحشی بازی کارشونو پیش میبرن. مرد و زن هم نداره

نمیدونم ولی اینجوری برای آرامش واعصاب خودتم بده دیدی وقتی یک خانمی اینجا پست میذاره شوهرم کتک میزنه ...

عزیزم شما انکار خرفای منو نخوندی من اولش باهاش حرفدمیزنم  اگ بعد از تذکراتم هنوز ساکت نشد باید عملی حالیش کرد... فک نمیکنی کرم از  خودش باشه ک اینقدر  پرو بازی  در میاره ی رزمی کارو تهدید میکنه؟

این طرز تفکر رو نفهمم و خیلی خوشحالم اطرافم ندارم امثال شما رو خیلی نفرت انگیزن ادمایی که فکر میکنن ...

متوجه نیستی نه ؟؟ وقتی طرف حرف حالیش نمیشه ؟ من تا کی باید باهاش حرف بزنم؟

متوجه نیستی نه ؟؟ وقتی طرف حرف حالیش نمیشه ؟ من تا کی باید باهاش حرف بزنم؟

مجبور نیستی مدام باهاش بحث کنی

مجبور نیستی همه رو وادار کنی که فقط حرف خودت درسته

به یه جایی میرسی که نه تنها همه ازت بیزار و فراری میشن، بلکه زمونه یه شوهری سر راهت میذاره که قشنگ حالت جا بیاد!

الان بچه ای کله ت داغه

خب الان مثلا رزمی کاری همه باید واااای اینو ناراحت نکنیم وگرنه میزنه؟  شما اگه نمیتونی با حرف زدن مشکلاتتو حل کنی باید بری مشکل خودتو حل کنی که بلد نیستی متمدنانه مشکلتو حل کنی درضمن اگر کسی بزنی اون شخص میتونه ازتون شکایت کنه