2777
2789
چرا دیدم پستشو حذف کردم تذکر هم دادم بهشون

ممنون

ببخشید میشه بپرسم کیارو درجا حذف میکنید کیارو تدکر میدید؟ براخودم میپرسم

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
اگه ممنوع هست پس چرا در موضوعات تاپیک مناسبت های مذهبی رو گذاشتین؟؟!؟!؟!؟ هیچ بحثی نشده بود!!!!!

مذهبی رو برای بحث نذاشتیم برای مسائلی مثل ختم قران و دعا ها گذاشتیم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش ۳ص بیشتر نبود. باشه اون هیچی  بقیه شون چی من تا آخر موندم توشون اوناهم نه. این تاپیکی ک د ...

این تاپیک همون پست اول یک نفر امد گفت من واسه تاپیک گزارش میزنم این تاپیک ها بین شیعه و سنی رو خراب میکنه بعد چند نفرم با این کاربر بحث کردن

ممنون ببخشید میشه بپرسم کیارو درجا حذف میکنید کیارو تدکر میدید؟ براخودم میپرسم

فحشهای زشت پستهای سیاسی خیلی هاش طوریه در جا حذف میشن ولی بعضیهاش تذکر میدیم ، تاپیک های جنسی زشت یا پست جنسی زشت فالگیری اینا بدون تذکر حذف میشن

همش ۳ص بیشتر نبود. باشه اون هیچی  بقیه شون چی من تا آخر موندم توشون اوناهم نه. این تاپیکی ک د ...

عزیزم این تاپیکو باز میکنم بخونین دو صفحه اخرش رو اگر حذف نمیشد ممکن بود دسترسی خیلی ها بسته بشه اگر بیشتر پیش میرفت مطمئن باشین دعوا شدید تر میشد

https://www.ninisite.com/Discussion/Topic/3111193/بچه-ها-کدوم-نوحه-ی-امام-حسین-رو-خیلی-دوست-دارین-مداحشم-بگین?page=4

این تاپیک همون پست اول یک نفر امد گفت من واسه تاپیک گزارش میزنم این تاپیک ها بین شیعه و سنی رو خراب ...

خب در مواقعی ک تاپیک مشکلی نداره ی نفر بی منطق و دعوایی پیدا میشه میاد پست میذاره بهترنیست پستا پاک بشن و اون کاربرا تنبیه بشن تا اینکه کلا تاپیک بترکه ؟

اینجوری فقط راه برا اونایی ک دشمنی با دین دارن باز میشه...چیزی هم برا ازدست دادن ندارن میان دعوا را میندازن ایا بترکن ایا نترکن ولی عوضش

هم تاپیکو ب انحراف میکشونن هم عرصه رو برا تاپیکا و کاربرای مذهبی تنگ میکنن...

من قبلا هم باشما برخورد داشتم ب نظرم واقعا منطقی ترید لطفا یه تجدیدنظری تو این روند داشته باشین...ممنونم از پیگیریتون

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
عزیزم این تاپیکو باز میکنم بخونین دو صفحه اخرش رو اگر حذف نمیشد ممکن بود دسترسی خیلی ها بسته بشه اگر ...

بله ممکن بود ب دعوا کشیده بشه. ممنون بازش کردید و نشونم دادین

پیرو پست اخرم نمیشد اینجا ی جمله تدکر میدادید و دوسه تا پست منفی رو حذف میکردید؟

عزیزم این تاپیکو باز میکنم بخونین دو صفحه اخرش رو اگر حذف نمیشد ممکن بود دسترسی خیلی ها بسته بشه اگر ...

ببخشید کاربر دیبی که هی الان تو بیشتر تاپیک های مذهبی میره و تخریب میکنه و بحث میندازه شما تذکر نمی‌دید 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
این تاپیک همون پست اول یک نفر امد گفت من واسه تاپیک گزارش میزنم این تاپیک ها بین شیعه و سنی رو خراب ...

سلام نی نی یار عزیز،پس در واقع مشکل از اون کاربر بوده،وگرنه واقعه غدیر از اعیاد بزرگ ما مسلمانان و مورد قبول شیعه و سنی هست.هیچ یک از مسلمانان،اعم از شیعه و سنی و فرق دیگه روی این واقعه بحثی ندارند.

شما باید به عدالت و انصاف رفتار کنید،نه اینکه کلا تاپیک تعطیل بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خوب دیگه بحث از امیرالمومنین جنجالی تر ؟!

فردی از امیرالمومنین عزیزتر و مهمتر؟؟؟؟واقعه ای از غدیر مهمتر؟؟؟؟

پست های جنجالی باید حذف بشند نه اینکه تاپیک تعطیل بشه.😐

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

امیدوارم اونی ک ب مداحی امام حسین میگه چرندیات قطع دسترسی بشه!!!!!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
امیدوارم اونی ک ب مداحی امام حسین میگه چرندیات قطع دسترسی بشه!!!!!!!

یک درصد فکر کنید که حذف بشند😏

بله ممکن بود ب دعوا کشیده بشه. ممنون بازش کردید و نشونم دادین پیرو پست اخرم نمیشد اینجا ی جمله تدکر ...

متاسفانه از وقتی ریپلای امده نمیشه چون پست ها رو همه ریپلای میکنن باید اون ریپلای هم پاک بشه که نمیشه تو یک تاپیک بیشتر از چند تا پست رو پاک کرد ریپلای رو پاگ نکنیم بقیه میان ادامه میدن اون پست چی بوده پاک شده چقدر بد حرف زده بوده رو تجربه میگم

مذهبی رو برای بحث نذاشتیم برای مسائلی مثل ختم قران و دعا ها گذاشتیم

عزیزم واسه ختم قران و دعا ، قسمت دعا و مناجات رو جدا گذاشتین😁😁😁😁😁😁

تاپیک عید غدیر مربوط ب قسمت مناسبتهای مذهبی هست!!! چیزی ک خودتون توی سایت عنوان کردین!!!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
سلام نی نی یار عزیز،پس در واقع مشکل از اون کاربر بوده،وگرنه واقعه غدیر از اعیاد بزرگ ما مسلمانان و م ...

سلام عزیزم

اگر کسی که بحث رو شروع میکنه بقیه ادامه ندن و پست اون کاربر رو هم ریپلای نکنن بله میشه اون یک پست رو حذف کرد ولی متاسفانه با این که من خودم چندین بار گفتم وقتی تو تاپیک های مذهبی کسی مخالفت میکنه بقیه میان دعوا رو شروع میکنن و بحث ادامه پیدا میکنه اون تاپیک 8 صفحه بود ولی 4 صفحه اش فقط با این کاربر بحث کرده بودن وگرنه تاپیک حذف نمیشه همین امروز کلی تاپیک عید غدیر زده شده ولی حذف نشدن و نمیشن