2777
2789
فحشهای زشت پستهای سیاسی خیلی هاش طوریه در جا حذف میشن ولی بعضیهاش تذکر میدیم ، تاپیک های جنسی زشت یا ...

میشه بگین کاربری ک اموزش خود... ارضایی میده جز اون موردهای جنسی زشت هست یا نیست!؟؟؟؟

اگه هست پس چرا ب قول گفته ی خودتون حذف نمیشن!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
عزیزم واسه ختم قران و دعا ، قسمت دعا و مناجات رو جدا گذاشتین😁😁😁😁😁😁 تاپیک عید غدیر مربوط ب قسم ...

مناسبتها هم ممنوع نیستن من خودمم تاپیک تبریک دارم تو تاپیک ها هست امروزم کلی تاپیک غدیر داریم اینم یکیش

https://www.ninisite.com/Discussion/Topic/3122712/فقط-حیدر-امیرالمؤمنین-است

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میشه بگین کاربری ک اموزش خود... ارضایی میده جز اون موردهای جنسی زشت هست یا نیست!؟؟؟؟ اگه هست پس چرا ...

زشت هست ولی تذکر میدیم با تکرارش حذفش میکنم 

نگاه انداختم عنوانشون که مشکلی نداره چیه مشکلش؟

اها! ینی کچل کردم و اقدام ب طلاق و اسم مادرشوهر و عکس شوهر و ... همه ی اینا تاپیک های مفیدی هستن ولی تاپیک غدیر غیر اخلاقی؟؟؟؟

جالب شد! سایت بارداری نیس . سایت آرایشگاه و مدل مو هست!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
مناسبتها هم ممنوع نیستن من خودمم تاپیک تبریک دارم تو تاپیک ها هست امروزم کلی تاپیک غدیر داریم اینم ی ...

عزیزم همینم دارن منحرف میکنن!!!! دوتا کاربر دارن باعث تعطیل شدنش میشن!!!!!!!

چرا بهشون تذکر نمیدین!

اها! ینی کچل کردم و اقدام ب طلاق و اسم مادرشوهر و عکس شوهر و ... همه ی اینا تاپیک های مفیدی هستن ولی ...

مفید نیست ولی ممنوع هم نیست که حذفش کنیم   کاربرا میان اینجا درد دل کنن نمیشه چون مفید نیست حذف کنم تاپیکشون رو ولی خلاف قانون سایت باشه حذف میشه

زشت هست ولی تذکر میدیم با تکرارش حذفش میکنم 

شما ک گفتین بدون تذکر حذف میکنیم!!!

ببخشید کاربر دیبی که هی الان تو بیشتر تاپیک های مذهبی میره و تخریب میکنه و بحث میندازه شما تذکر نمی‌ ...

عزیزم قطعشون کردم که تاپیک رو بحثشو عوض کردن چون تذکرم داشتن ولی شما هم مقصیرن پستشون رو نادیده بگیرین وقتی ادامه میدین کل تاپیک میشه بحث و جدل وقتی نفر جدید هم میاد باز ادامه میده ولی وقتی نادیده بگیرین و گزارش بزنین اون پست حذف میشه تاپیک هم خراب نمیشه

عزیزم قطعشون کردم که تاپیک رو بحثشو عوض کردن چون تذکرم داشتن ولی شما هم مقصیرن پستشون رو نادیده بگیر ...

بله چشم ممنون از رسیدگی تون ممنون واقعا 🌹🌹🌹🌹🌹

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
متاسفانه از وقتی ریپلای امده نمیشه چون پست ها رو همه ریپلای میکنن باید اون ریپلای هم پاک بشه که نمیش ...

متوجه شدم. درسته

خب ولی بازم اینکه استارتر و توهین کننده باهم بسوزنن عادلانه نیست. میشه لطفا قبل ترکوندن بیاید فقط تدکر بدین ب هرطرفی ک مقصره..اصلا خیلی وقتا من دیدم تنها با منشن کردن شما بحث میخوابه.

پس تدکرتون قطعا مفیده.

اینجوری دیگه دعوا ادامه پیدا نمیکنه

تاپیکم نمیترکه😊

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
فردی از امیرالمومنین عزیزتر و مهمتر؟؟؟؟واقعه ای از غدیر مهمتر؟؟؟؟ پست های جنجالی باید حذف بشند نه ا ...

مخاطب شناسی و بصیرت پس کجا میره ؟؟!!! نکنه می خواید آتش اختلاف بندازید  بین شیعه و سنی ؟  

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
مخاطب شناسی و بصیرت پس کجا میره ؟؟!!! نکنه می خواید آتش اختلاف بندازید  بین شیعه و سنی ؟   ...

آتش اختلاف؟؟؟؟!

هرگز.واقعه غدیر مورد اتفاق و قبول تمام مسلمان هاست.😊پس ذکر ماجرای غدیر تفرقه اندازی نمیشه.

هر چند خیلی دوست دارم،تک تک منابع اهل سنت رو هم ذکر کنم تا نشانگر راه حق و حقیقت باشه.اما صد حیف که نمیشه.

شما که تاپیک چند روز پیش،امامت و منحرفین و...رو یادتون نرفته....؟!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
آتش اختلاف؟؟؟؟! هرگز.واقعه غدیر مورد اتفاق و قبول تمام مسلمان هاست.😊پس ذکر ماجرای غدیر تفرقه انداز ...

البته من منظورم کنایه به حرفی که شما بمن گفتید بود 

شما مگه همه منابع رو مطالعه کردید ک می فرمایید مورد اتفاق همه مسلمانان هس؟! خبر ندارید چ کتاب هایی که در انکار غدیر نوشته نشده 

البته من منظورم کنایه به حرفی که شما بمن گفتید بود  شما مگه همه منابع رو مطالعه کردید ک می فرم ...

قدر متیقن بین شیعه و سنی این هست که واقعه غدیر رو همه قبول دارند.داستان غدیر خبر متواتر هست.

کنایه ای هم به شما نزدم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
قدر متیقن بین شیعه و سنی این هست که واقعه غدیر رو همه قبول دارند.داستان غدیر خبر متواتر هست. کنایه ...

پس کلید واژه افسانه غدیر رو سرچ کنید