2777
2789
پس کلید واژه افسانه غدیر رو سرچ کنید 

اگر کتابی میشناسید،لطف میکنید معرفی کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
پس کلید واژه افسانه غدیر رو سرچ کنید 

اگر انکاری هم رخ داده،وظیفه ما سنگین تر هست،بیشتر باید درباره غدیر حرف زد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوره سه جلدی کتاب شبهات غدیر سید مجتبی عصیری خوبه  "پست موقت" فخر رازی میگه حدیث غدیر به چهار ...

پس اذعان میکنید به این مطلب که منکر غدیر نشده،مشکل از جایی دیگه است.

بابت معرفی کتاب هم ممنون جناب.

اگر انکاری هم رخ داده،وظیفه ما سنگین تر هست،بیشتر باید درباره غدیر حرف زد.

خوب نمیشه دیگه اینا همه اش مث زنجیر بهم وصل هستن سر نخ غدیرو بگیری میرسی به سقیفه و شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) و... پس هیچی نگیم ؟!

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو