چرا تاپیک به اون خوبی رو ترکوندید به خاطر گزارش یه عده کوردل لطفا تاپیکو برگردونید
سایت پر از تاپیکای روابط نامشروع و خودارضایی و ... هست ولی نمیترکن اما یه همچین تاپیک پر محتوایی باید تعطیل بشه؟
تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤ در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
چرا پاسخگو نیستین؟ فقط همین دو سه روز ۶_۷تا تاپیکو من متوجهشون شدم بدون جنجال و بامحتواهای مذهبی ترکونده شده...
لطفا توصیح بدین
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
سلام عزیزم بحث دینی عقیدتی مذهبی سیاسی ممنوع هست تو سایت قانون سایته
خداروشکر اومدین
خانمی من چنتا شو بودم توش بحثی صورت نگرفت
طرف گفته بود بیاید مداحیایی ک دوست داریدو بگید هرکی اومد مداحی مورد علاقه اشو گفت
این یه نمونه اش...عزیزم این براچی باید بترکه؟
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
سلام کجا ازاده؟ یک تاپیک که تبلیغ بی بند و باری شده به من نشون بدین بحث حجاب ممنوع هست بحث بی حجابی ...
عزیزم اون تاپیکی ک دیشب اون فرد ب اقای بهجت توهین کردن ی نفر هرسه شمارو صدا زد نمیدونم امدید چیزی نگفتید یا اصلا نیومدید
همه پستها رو نخوندین پس چون توهین شده بود دعوا کرده بودن با هم تو تاپیک مداحی وگرنه تاپیک مداحی رو ن ...
همش ۳ص بیشتر نبود. باشه اون هیچی
بقیه شون چی من تا آخر موندم توشون
اوناهم نه. این تاپیکی ک دوستمون میگه چی؟ این همه هم هستن میگن دعوا نشد