2777
2789
عنوان

پمپ درد خوب یابد لطفا نظرررر

392 بازدید | 42 پست

سلام خانوما عزیزان کسی از پمپ درد تا بحال استفاده کرده میتونه منو راهنمایی کنه من تو سزارین اولم ۶ سال پیش دردم مثله پریود بود ولی درد شکم دوم نمیدونم چجوریه و ایا نیاز هطت به پمپ یا خیر البته عوارضاشم نمیدونم ممنون میشم نظر بدید من الان ۳۵ هفته هستم .

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من استفاده کردم معجزه میکنه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ووقعا؟ شما چیزی از عوارضشم میدونید؟؟

نه والا نمیدونم

اره ۳۰۰ گرفتم هزینش جداس

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

والا عالیه ابجی من داشت مث ببر میپرید یهو روتخت😂😂 اصن درد نمیفهمید راحت بچشو شیر میداد میرفت دستشویی میومد

من نداشتم پدرم دراومد انقد شیاف😫😫😫😫

تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍
اگه دردت کمه لازم نیست.چون بنظرم مورفین هست و قطعا رویرشیر اثر داره من زایمان اولم به حد مرگ بود در ...

نه مورفین که نیست یه چیزیه شبیه سرم انگاری تو رگ میکنن چیزی که تو بدن نمیره یه دکمه داره میزنن دردو میکشه تو خودش

اگه دردت کمه لازم نیست.چون بنظرم مورفین هست و قطعا رویرشیر اثر داره من زایمان اولم به حد مرگ بود در ...

اخه میگن درد دومی بیشتر از شکم اوله دختر خالم دیروز زایمان کرد میگفت خوب بود ولی من واقعا دو دلم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40