سلام خانوما عزیزان کسی از پمپ درد تا بحال استفاده کرده میتونه منو راهنمایی کنه من تو سزارین اولم ۶ سال پیش دردم مثله پریود بود ولی درد شکم دوم نمیدونم چجوریه و ایا نیاز هطت به پمپ یا خیر البته عوارضاشم نمیدونم ممنون میشم نظر بدید من الان ۳۵ هفته هستم .
6/6 دکتر برام تاریخ سزارین زده ولی برعکس دو دفعه قبل از درد بعدش میترسم.چون سری قبل به نخ بخیه جذبی حساسیت کردم وواقعا هر چی بگم درد وزجر کشیدم بعد هفت سال هنوز یادم میاد گاهی اشکم میریزه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فکرشو بکنید به شوهرم گفته بودم تخت بزاره تو سالن نزاشته بود وقتی اومدم خونه گفتن بخواب رو زمین خواستم بلند بشم مگه میشد از درد مردم و زنده شدم تا تخت گذاشتیم سزارین خیلی درد داره هرچی هم تو پمپ بکنن ارزششو داره دسه روز به جایی نمیخوره به جاش بچه هم ریلکس میخوابه گریه نمیکنه😅😅😅