2777
2789
عنوان

پمپ درد خوب یابد لطفا نظرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 42 پست

6/6 دکتر برام تاریخ سزارین زده ولی برعکس دو دفعه قبل از درد بعدش میترسم.چون سری قبل به نخ بخیه جذبی حساسیت کردم وواقعا هر چی بگم درد وزجر کشیدم بعد هفت سال هنوز یادم میاد گاهی اشکم میریزه.

برام دعا کنید.

6/6 دکتر برام تاریخ سزارین زده ولی برعکس دو دفعه قبل از درد بعدش میترسم.چون سری قبل به نخ بخیه جذبی ...

به به بسلامتی و دلخوش زایمان میکنی افکار منفیو دور کن منم هرروز برات دعا میکنم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅😅😅😅آره حالا سرج‌کردم گوگل خندم گرفت خودم با این توضیح دادنم

فداسرت😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من دوبار پمپ درد استفاده کردم راضی بودم تو کنترل درد بعد سزارین روز اول خیلیییی کمک میکنه

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
من دوبار پمپ درد استفاده کردم راضی بودم تو کنترل درد بعد سزارین روز اول خیلیییی کمک میکنه

راحت میشه ادم از رو تخت بلند بشه؟؟

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
6/6 دکتر برام تاریخ سزارین زده ولی برعکس دو دفعه قبل از درد بعدش میترسم.چون سری قبل به نخ بخیه جذبی ...

عزیزمممم سزارین دوم خیلیییی راحتتر از اولیه منم سر اولی مردم و زنده شدم دومی ولی خیلیییی راحت بود

منم به نخ بخیه جذبی خساسیت داشتم تا شش ماه یک سانت. دو سمت بخیه ام باز بود برا دومی دیگه کشیدنی زد بخیه خوب بود

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

فکرشو بکنید به شوهرم گفته بودم تخت بزاره تو سالن نزاشته بود وقتی اومدم خونه گفتن بخواب رو زمین خواستم بلند بشم مگه میشد از درد مردم و زنده شدم تا تخت گذاشتیم سزارین خیلی درد داره هرچی هم تو پمپ بکنن ارزششو داره دسه روز به جایی نمیخوره به جاش بچه هم ریلکس میخوابه گریه نمیکنه😅😅😅

راحت میشه ادم از رو تخت بلند بشه؟؟

اره تا موقعی که بهم وصل بود راحت پایین میومدم و راه میرفتم مثه درد پریود

اره من مصیبتم فقط اون لحظه س که میگه بلندشو راه برو وااااای دلم میخاد گریه کنم واقعا

اره خب اولین بارش یه مقدار سخته ولی خب میگذره از پمپ درد هم استفاده کنی خب خیلییی راحتتره

2790
2778
2791
2779
2792