2821
2789
عنوان

زدم زیر گوش یکی

267 بازدید | 19 پست

سلام. امروز روز خیلی مزخرفی بود. رفتم دفتر کار استادم. خودش بهم زنگ زد که بیا کارت دارم.

وقتی رفتم یه اقایی اونجا بود که قبلا چند بار به من گفته بود که بیا روی فلان پروژه کارکنیم. منم ازش خوشم نمیاد اصلا و رد کرده بودم. چون اولا که فکر میکنه همه بردش هستن و زورگو هست و دوما من یکبار برای پایان نامه ارشدم ازش کمک خواستم و با پوزخند رد کرده بود. 

وقتی رسیدم اونجا استاد گفت به خاطر من لطفا با این آقا همکاری کن و شروع کرد به تعریف کردن ازش و سوابقش رو گفت.  من گفتم نمیکنم اصلا کار ایشونو بلد نیستم.

یکدفعه اون آقا عصبانی شد و شروع کرد داد زدن و منو تحقیر کردن که فکر کردی کی هستی اینقدر خودتو میگیری و حیف پول پست داک که دکتر به شما میده که اینقدر پررویی و ... 

منم عصبانی شدم، اختیارم از دست دادم ناغافل یکی محکم زدم توی گوشش و از دفتر اومدم بیرون. گوشیم رو هم خاموش کردم . نمیدونم دیگه بعدش چی شده. 

خیلی هم از استادم ناراحتم که با این که میدونست من دوست ندارم با اون اقا کار کنم باز منو در تنگنا و رودربایستی گذاشت.

اعصابم خورده . حالم از هر چی مرده بد میشه.  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایول داری 😍

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
خیلی هیجانی عمل نکردید ؟! 

به خدا اصلا نمیخواستم اینقدر محکم بزنم. دهنش پر خون شد. خیلی بهم فشار اومد. خیلی. اگه نمیزدم احتمالا خودم سکته میکردم. غیر ارادی بود. آخه خیلی داشت پررویی میکرد. استاد هم مثل .... وایساده بود نگاه میکرد و اون هم در فشانی می کرد.