2777
2789
عنوان

خواستگاری

772 بازدید | 24 پست

امروز بله برون برادرمه همش دارم به این فکر میکنم اگه نامزد کنن و بابام به عروسمون اندازه من محبت کنه و بهش بگه دخترم من میمیرم آخه من خیلی به پدرم وابستم و دوستش دارم و حاضر نیستم ذره ایی از محبتش نسبت به من کم بشه توروخدا بگین چیکار کنم تا از حس حسادتم نسبت به عروسمون کم بشه

من شنیدم میگن 

عروس هیچوقت جای دختر رو نمیگیره 

گاهی قوی ترین آدم ها هنگام صبح ؛                   همان هایی هستند که تمام شب را گریه کرده اند💜       لطفا برای برآورده شدن حاجتم ؛                        صلوات بفرستین ؛ حتی یه دونه💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب شمام یک روز میشی عروس یک خانواده 

دلت نمیخواد اندازه دخترشون دوستون داشته باشه

در ضمن شاید اندازه دوست داشتن یکی باشه ولی قطعا نوعش فرق داره پس الکی حسادت نکنید

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

عزیزم شما دخترین و ایشون عروس هر کدوم برای پدرتون یه حکم دارن دخترشون هستن اما از نوع هم نیستن....شما گل دختر وایشون گل عروس....هیچ کدوم جای هم دیگه رو واسه پدرتون نمیگیره

حق داری عزیزم منم مطمنم بابام خیلی ب عروسش بها میده هر چن داداش من 18 سالشه و کوچیکه 

ولی خب ب این فک کن که اونم دختره یه خانواده س و با کلی عشق و محبت ازدواج میکنه و انتظار روی خوش داره از خانواده شوهرش 

من الان پدرشوهرم اصلا منو دوس نداره و حس بدیه 

و حتی سر همین موضوع دعوامونم شده با شوهرم چن بار 

خودتم بذار جای عروستون اگه دختره خوبیه گناه داره حسادت نکن 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
باید اونو هم مثه خواهرت بدونی...هرکسی جای خودشو داره

من به قدری رو پدرم حساسم که دوست ندارم خواهرم داشته باشم به خاطر وابستگی بیش از اندازه ایی که به پدرم دارم مشاورم رفتم ولی خوب نشدم من حتی به مامانمم حسودیم میشه

حق داری عزیزم منم مطمنم بابام خیلی ب عروسش بها میده هر چن داداش من 18 سالشه و کوچیکه  ولی خب ب ...

منم نمیگم دوستش نداشته باشه من میگم چیکار کنم این حس حسادت بره 

عزیزم شما دخترین و ایشون عروس هر کدوم برای پدرتون یه حکم دارن دخترشون هستن اما از نوع هم نیستن....شم ...

الان به پدرم میگم اگه عروسمون بیشتر دوست داشته باشی من میمیرم بعد پدرم میگه هیچ کس جای تو رو نمیگیره خیالت راحت ولی من دوست دارم این حس حسادتی که به عروسمون دارم ازبین بره ولی نمیدونم چطوری

منم نمیگم دوستش نداشته باشه من میگم چیکار کنم این حس حسادت بره 

کلا ظاهرا خیلی حساسی اره؟؟ 😅

نمیدونم والا خب وابسته ای دیگه

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
خب شمام یک روز میشی عروس یک خانواده  دلت نمیخواد اندازه دخترشون دوستون داشته باشه در ضمن شاید ...

اتفاقا متاهلم و پدر شوهرم دوستم داره ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم حس حسادتم از بین بره

یاحضرت عباس😱تویه خواهرشوهر واقعی هستی😲همیشه ازهمینجاشروع میشه😂

ن بخدا من اصلا اونطوری نیستم اتفاقا بهترین کادو ها رو من براش میخرم و همیشه با هم خوبیم

2790
2778
2791
2779
2792