2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 24 پست
استارتر برام جالب شد واقعاً  انگار یه جور عجیبی بابات رو دوست داری  علتش چیه؟ بابات چه ...

نمیدونین که هرچی بگم ازش کم گفتم از هر نظر حمایتم میکنه چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج حتی یکبار نشده دعوام بکنه همیشه اگه یه کار اشتباهی میکردم با زبون خوش باهام حرف میزد تو 23سنی که دارم حتی یکبارم تو خونه صداشو برای مادرم و برادرم و من نبرده بالا الانم که من ازدواج کردم شوهرم اگه یه روز بابامو نبینه روزش شب نمیشه همیشه به من میگه اگه جای تو بودم هیچ وقت ازدواج نمیکردم با وجود همچین پدری کلا مهره مار داره و همه رو جذب خودش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونین که هرچی بگم ازش کم گفتم از هر نظر حمایتم میکنه چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج حتی یکبار نشده د ...

چه خوب 

خدا برات حفظش کنه 

خب پس بابات آدم مهربونیه 

احتمالاً عروستونم جذب مهربونی ایشون بشن 

اما محبتی که آدم به دخترش داره ، فرق میکنه 

مطمئن باش 

عروستون اگه فرشته هم باشه ، باز پدرتون شما رو بهش ترجیح میده 

نگران نباش و از داشتن همچین پدری لذت ببر ❤❤❤

چه خوب  خدا برات حفظش کنه  خب پس بابات آدم مهربونیه  احتمالاً عروستونم جذب مهربونی ...

واقعا ؟بخدا من اصلا منظورم این نیست به عروسمون بی محلی بکنه اتفاقا عروسمون پدرش فوت شده و پدر مثل پدرش میمونه فدات نمیخوام  اونو از من بیشتر دوست داشته باشه

واقعا ؟بخدا من اصلا منظورم این نیست به عروسمون بی محلی بکنه اتفاقا عروسمون پدرش فوت شده و پدر مثل پد ...

متوجه شدم 

چون خودش پدر نداره .....کار یه کم سخت شد

فعلاً شما اروم باش 

هنوز که اتفاقی نیوفتاده 

بعدشم از بابات بخواه جلوی شما زیاد ابراز محبت نکنه 

بابات چند سالشه؟

54 سالشه اتفاقا بهش گفتم بعد پدرم گفت چشم 

خدا برات حفظش کنه ❤❤❤

بعصی حسها دست خود آدم نیست 

ولی در عین حال حس درستی هم نیست 

مثل همین حسی که شما نسبت به زن داداشت داری 

میدونم دست خودت نیست ولی