2821
2789
عنوان

حسرت

246 بازدید | 20 پست

عروسی دعوتم  فکر می کردم با همسرم توی این  عروسی شرکت می کنم اما خوب خواستگاریم بهم خورد حالا بازم باید برم عروس رو ببینم و حسرت بخورم چرا این روزا قسمت من نمیشه چرا من کسی رو ندارم که دوستم داشته باشه کسی که جنس دوست داشتنش فرق داره با وجود سختیا و تفاوت هایی که وجود خواهد داشت با تموم مسئولیتاش نمی دونم تا کی باید حسرت بخورم نمی دونم چرا سهم من حسرت

حال من خوب است اما تو باور نکن!

عزیزم صبر داشته باشه انشالله به موقعش قسمتت میشه چیزی ک میخوای 

چند سالته 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۹

خب سن خیلی بالایی نداری والا 

اینقدر به خودت انرژی منفی نده 

انشالله به بخت خوب قسمتت میشه عزیزم 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

واي يا خدااا دقيقا حرفاي منو تا١سال پيش ميزدي. اما بهت بگم الان١ساله عقد كردم ميگم كاششششش مجرد بودم خيلي خوبه خيلي كيفه مخصوصا اينكه شاغلم. يه روزايي يه سوتفاهمايي پيش مياد با شوهرت ، يا يه دردايي داري كه نمي توني منظورتو بفهموني. هعي روزگار.ادمي تو هيج حالي راضي نيست .

منم پارسال همچین تاپیکی زدم که خواستگاریم با عشقم هی بهم میخوره و گره تو کارم میفته، ولی الان عقد کر ...

ان شاالله ما هم سال دیگه تاپیک بزنیم ی ازدواج خوب قسمتون شد خدا جواب سالم زندگی کردن و صبرمون رو داد

از مجردیت لذت ببر....ازدواج نکردن بهتر از ازدواج کردن سطح پایین و پر از مشکله و اینکه راهی برگشت نداشته باشی.....شوهر کردن واقعا آش دهن سوزی نیست.تا مجردیم حسرتشو داریم....لطفا عجله نکن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
الهی هر چی زودتر قسمتتون میشه برا منم دعا کنید 34 سالمه

حتما عزیزم.من میدونم انتظار چقدر بده کاش این انتظار برای ما و امثال ما تموم بشه

حال من خوب است اما تو باور نکن!
2828
2791
2779
2792