عروسی دعوتم فکر می کردم با همسرم توی این عروسی شرکت می کنم اما خوب خواستگاریم بهم خورد حالا بازم باید برم عروس رو ببینم و حسرت بخورم چرا این روزا قسمت من نمیشه چرا من کسی رو ندارم که دوستم داشته باشه کسی که جنس دوست داشتنش فرق داره با وجود سختیا و تفاوت هایی که وجود خواهد داشت با تموم مسئولیتاش نمی دونم تا کی باید حسرت بخورم نمی دونم چرا سهم من حسرت
عزیزم صبر داشته باشه انشالله به موقعش قسمتت میشه چیزی ک میخوای
چند سالته
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
از مجردیت لذت ببر....ازدواج نکردن بهتر از ازدواج کردن سطح پایین و پر از مشکله و اینکه راهی برگشت نداشته باشی.....شوهر کردن واقعا آش دهن سوزی نیست.تا مجردیم حسرتشو داریم....لطفا عجله نکن
شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر