2777
2789
پس‌چرا درخواستمو قبول نمیکنی....هنو ناراحتی

ناراحت نيستم حس ميكنم به شعورم توهين كردي! من وقت گذاشتم برات ديدي كه خودمم اذيت شدم سر اون موضوع ولي باز رفتي از كسي كه همتونو سركار گذاشته داري سوال ميپرسي! 

خب تو بودي ناراحت نميشدي؟ بيخيال ولي درخواست دوستي قبول نميكنم ديگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نيستم حس ميكنم به شعورم توهين كردي! من وقت گذاشتم برات ديدي كه خودمم اذيت شدم سر اون موضوع ول ...

حق داری ناراحت بشی...ولی دلی بخدا قصد توهین نبود به توو اشک تو چشام جمع شد دیشب گریه کردمم از کارم پشیمون شدم... بخدا به محمدرضام قسم قصد توهین نبود ببخشید خواهری معذرت میخوام شرمنده ک باعث شدم ک بخوای اینجوری فکر کنی خودمو نمی بخشم  ....دلی چرا یه فرصت نمیدی؟یعنی دیگ‌منو دوست خودت نمیدونی؟؟؟

.......
حق داری ناراحت بشی...ولی دلی بخدا قصد توهین نبود به توو اشک تو چشام جمع شد دیشب گریه کردمم از کارم پ ...

حالا گريه نكن خودتو اذيت نكن هرچي ميگم فقط به خاطر خودت بود عيبي نداره عزيزم...

@delara74 از چشمت افتادم دیگ چقد خوشحال بودم چقد این روزهااا دلم خوش بود گقتم دوست خوبی دارم خداروشکر کردم‌نمیدنستم اینطوری میشه....من از کارم پشیمونم ... دلی فکرات کن یه فرصت بده...خودت میدونی نمیخوام از دستت بدم‌خواهری...دلی نمیدنم بشناسیم چجوریم ولی بدجور شکستم با دلخوری ی من...

.......
حالا گريه نكن خودتو اذيت نكن هرچي ميگم فقط به خاطر خودت بود عيبي نداره عزيزم...

میدونم‌ واسه خودم میگی‌من واسه من اتیش گرفتمهههه...میخوای مثل دیروز باشیممم چرا اینجوری شد اخهههههه

.......
دارم ميرم مسافرت چند وقتي نيستم مراقب خودت باش🌹

جدی میگی عزیزمم.....برو عزیزم‌خدا و پشت پناهت باشه خواهرییی...بازم‌ببخشیددد تکرار نمیشود عزیزمن....خیلی‌مواظب خودت باش..شرایط شو داشتی از خودت خبر بده...ان شا اب و هواش بسازه درخواست دوستیو قبول کنی...می بوسمتتتت

.......
جدی میگی عزیزمم.....برو عزیزم‌خدا و پشت پناهت باشه خواهرییی...بازم‌ببخشیددد تکرار نمیشود عزیزمن....خ ...

ممنونم ازت 

توام هواي خودتو داشته باش 

ذهنتو پاك كن خيلي موضوعات پرت و پراكنده اي داري توش ريلكس كن و تا جايي كه ميشه نيا اينجا...خداحافظ دوستم💜

ممنونم ازت  توام هواي خودتو داشته باش  ذهنتو پاك كن خيلي موضوعات پرت و پراكنده اي داري ت ...

حتما عزیزمممم....رو خودم‌کار میکنم....اینجا بخاطرت میامممم...دلی بیای ها ک غصه دار میشم‌یخداا...شماره مو داری ک‌منتظرتممممم....به امید دیدار دلی

.......