2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

109 بازدید | 11 پست

فرض کنید یک آقا پسری حدود ۳۵ من درآمد دارد در عین حال دانشجوی مقطع دکتری هست این فرد بعد از پایان تحصیلات خود درآمدش به حدود ۵۵م میرسد اگر از نظر اخلاقی و ادب و خانواده و ظاهر مشکلی نداشته باشد چه خانواده هایی و افرادی با این شخص برای ازدواج موافقت میکنند؟

ب نظرم سوالو درس نپرسیدی

تو باید میپرسیدی فردی با این شرایط ب درخواست ازدواج من چ جوابی میده

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک دانه را دوردانه کردی عاقبت 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند 📌من یک عدد فیلم ،سریال ، پادکست و کتاب باز هستم 📌سالها تو زمینه پوست ،مو ،زیبایی،دارو تجربه دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی؟

خیلی وقتا دخترا کسایی رو رد میکنن که از همه نظر عالین ولی ممکنه به هردلیلی طرف به دلشون ننشسته باشه

با این خصوصیات خوب که گفتی هر دختری با هر شرایطی اگه به دلش بشینی و تفاهم داشته باشی با پیشنهادت موافقت میکنه

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

دختر خانمی که از نظر اخلاقی و ظاهری و ادب و خانواده مشکل نداشته باشد

و تا نهایت 10 سال از شما کوچکتر باشد

اگه الان بخوای ازدواج کنی، با دانشجوی دکتری میتونی که 79 به قبل هست، البته فک کنم 77 ایی ها به قبل راحت تر با شما کنار بیان

اما اگه چند سال دیگه صبرکنی 79 ایی ها هم 27 ساله بشن، اونا هم باشما مشکلی ندارن. اما الان فک نمیکنم، چون شرایطشون فرق داره

یعنی چی؟خیلی وقتا دخترا کسایی رو رد میکنن که از همه نظر عالین ولی ممکنه به هردلیلی طرف به دلشون ننشس ...

نه خیر اگر پسری عالی باشه رد نمیشه

مگر اینکه خواستگاری یه احمق رفته باشه

به دل نشستن یا ننشستن به تمان ویژگی های اون آدم ربط داره و پسر عالی قطعا به دل میشینه

نه خیر اگر پسری عالی باشه رد نمیشه مگر اینکه خواستگاری یه احمق رفته باشه به دل نشستن یا ننشستن به تم ...

حرف شما هم درسته

ولی خیلی وقتا دخترایی پیدا میشن که خودشون شخص خاصی مد نظرشونه و رد میکنن

اینجا دیگه آقاپسر نباید به خودش بگیره که لابد من خوب نبودم یا چی

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

نه خیر اگر پسری عالی باشه رد نمیشه مگر اینکه خواستگاری یه احمق رفته باشه به دل نشستن یا ننشستن به تم ...

عالی بودن ک فقط ب جایگاه اجتماعی خوب گفته نمیشه

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک دانه را دوردانه کردی عاقبت 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند 📌من یک عدد فیلم ،سریال ، پادکست و کتاب باز هستم 📌سالها تو زمینه پوست ،مو ،زیبایی،دارو تجربه دارم