آرام۰۰ مدیر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 420 عنوان سلام بچه ها.بیان | مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 73 پست میشه برای ظهور امام زمان اول صلوات بفرستید.بعد برای مادرای سرزمینم دعا کنید دامنشون سبز بشه.الخصوص خودم ....... 1398/05/24 | 12:33 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرام۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 420 ميدوني كه از چند وقت ديگ نميتونم بيام اينجا؟ پسچرا درخواستمو قبول نمیکنی....هنو ناراحتی .......
delara74 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 655 پسچرا درخواستمو قبول نمیکنی....هنو ناراحتی ناراحت نيستم حس ميكنم به شعورم توهين كردي! من وقت گذاشتم برات ديدي كه خودمم اذيت شدم سر اون موضوع ولي باز رفتي از كسي كه همتونو سركار گذاشته داري سوال ميپرسي! خب تو بودي ناراحت نميشدي؟ بيخيال ولي درخواست دوستي قبول نميكنم ديگه
آرام۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 420 ناراحت نيستم حس ميكنم به شعورم توهين كردي! من وقت گذاشتم برات ديدي كه خودمم اذيت شدم سر اون موضوع ول ... حق داری ناراحت بشی...ولی دلی بخدا قصد توهین نبود به توو اشک تو چشام جمع شد دیشب گریه کردمم از کارم پشیمون شدم... بخدا به محمدرضام قسم قصد توهین نبود ببخشید خواهری معذرت میخوام شرمنده ک باعث شدم ک بخوای اینجوری فکر کنی خودمو نمی بخشم ....دلی چرا یه فرصت نمیدی؟یعنی دیگمنو دوست خودت نمیدونی؟؟؟ .......
delara74 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 655 حق داری ناراحت بشی...ولی دلی بخدا قصد توهین نبود به توو اشک تو چشام جمع شد دیشب گریه کردمم از کارم پ ... حالا گريه نكن خودتو اذيت نكن هرچي ميگم فقط به خاطر خودت بود عيبي نداره عزيزم...
آرام۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 420 @delara74 از چشمت افتادم دیگ چقد خوشحال بودم چقد این روزهااا دلم خوش بود گقتم دوست خوبی دارم خداروشکر کردمنمیدنستم اینطوری میشه....من از کارم پشیمونم ... دلی فکرات کن یه فرصت بده...خودت میدونی نمیخوام از دستت بدمخواهری...دلی نمیدنم بشناسیم چجوریم ولی بدجور شکستم با دلخوری ی من... .......
آرام۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 420 حالا گريه نكن خودتو اذيت نكن هرچي ميگم فقط به خاطر خودت بود عيبي نداره عزيزم... میدونم واسه خودم میگیمن واسه من اتیش گرفتمهههه...میخوای مثل دیروز باشیممم چرا اینجوری شد اخهههههه .......
delara74 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 655 میدونم واسه خودم میگیمن واسه من اتیش گرفتمهههه...میخوای مثل دیروز باشیممم چرا اینجوری شد اخهههههه گفتم باشه ديگ بيخيال حالا آشتي خوبه؟
آرام۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 420 گفتم باشه ديگ بيخيال حالا آشتي خوبه؟ ارههههههههههههههههههههه هم اشک ناداحتیمهم اشک شوق همهقاطی شد .......
delara74 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 655 ارههههههههههههههههههههه هم اشک ناداحتیمهم اشک شوق همهقاطی شد از دست تو...
آرام۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 420 دارم ميرم مسافرت چند وقتي نيستم مراقب خودت باش🌹 جدی میگی عزیزمم.....برو عزیزمخدا و پشت پناهت باشه خواهرییی...بازمببخشیددد تکرار نمیشود عزیزمن....خیلیمواظب خودت باش..شرایط شو داشتی از خودت خبر بده...ان شا اب و هواش بسازه درخواست دوستیو قبول کنی...می بوسمتتتت .......
delara74 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 655 جدی میگی عزیزمم.....برو عزیزمخدا و پشت پناهت باشه خواهرییی...بازمببخشیددد تکرار نمیشود عزیزمن....خ ... ممنونم ازت توام هواي خودتو داشته باش ذهنتو پاك كن خيلي موضوعات پرت و پراكنده اي داري توش ريلكس كن و تا جايي كه ميشه نيا اينجا...خداحافظ دوستم💜
آرام۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 420 ممنونم ازت توام هواي خودتو داشته باش ذهنتو پاك كن خيلي موضوعات پرت و پراكنده اي داري ت ... حتما عزیزمممم....رو خودمکار میکنم....اینجا بخاطرت میامممم...دلی بیای ها ک غصه دار میشمیخداا...شماره مو داری کمنتظرتممممم....به امید دیدار دلی .......